Directie bureaustoel

Een directie bureaustoel voor het kantoor van de directeur heeft vaak een mooi en afgewerkt design met een hoog zitcomfort en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Een directie bureaustoel moet opvallen zowel qua uiterlijk als in kwaliteit. Luxe ergonomische bureaustoelen zijn daarom zeer geschikt om te gebruiken als directie bureaustoel in de directiekamer voor de directeur en het management.

Lees meer

1 / 1

Directie bureaustoel, de kenmerken

Een goede directie bureaustoel is ergonomisch vormgegeven wat voor hoog zitcomfort zorgt. Doordat de zitting van een luxe bureaustoel zich automatisch aanpast aan uw zithouding en postuur kunt u geheel probleemloos de hele dag comfortabel zitten en werken zonder rug- of nekklachten. Ook stimuleert het een gezonde en actieve zithouding.

Daarnaast is de uitstraling van een bureaustoel voor de directiekamer minstens zo belangrijk, een directie bureaustoel moet opvallen qua design en tegelijkertijd kwaliteit en klasse uitstralen. Dat de zitting van een directie bureaustoel daarom vaak van leer vervaardigd is, is daarom een logische materiaalkeuze. Onze collectie biedt naast directie bureaustoelen in een uitvoering van leer ook gestoffeerde directie bureaustoelen, in een breed scala van kleuren en modellen. De uitstraling daarbij is zeer divers en variërend, van hip en modern tot chique en klassiek. Om dezelfde stijl en uitstraling in de directiekamer te voeren hebben wij voor veel modellen directie bureaustoelen bijpassende directie stoelen of directie fauteuils in dezelfde serie.

Advies over een directie bureaustoel?

Wij komen graag bij u langs en daarnaast bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam waar u inspiratie kunt opdoen en kunt komen proefzitten. Wenst u een directie bureaustoel voor uw directiekamer op proef? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze van uw directie bureaustoel.

Wij beantwoorden graag al uw vragen, zoals:

  • Waar moet u opletten, wat is de meest geschikte directie bureaustoel die voldoet aan uw verwachtingen en wensen?
  • Hoe vindt u een bureaustoel voor uw directiekamer die aansluit bij de uitstraling van uw kantoorinrichting?

Ons advies is professioneel, geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt ook telefonisch al uw vragen over directie bureaustoelen aan ons stellen. Neem dan contact op via telefoonnummer 088 - 650 12 34. Wij helpen u graag!

Hieronder ziet u enkele voorbeelden uit onze ruime collectie aan directie bureaustoelen.