NPR 1813 bureaustoel

Een NPR 1813 bureaustoel voldoet aan de Nederlandse Praktijk Richtlijn NPR 1813. Dit is een norm waar u zich als werkgever aan kan conformeren. Indien u kiest voor Arbo bureaustoelen en kantoormeubelen die voldoen aan de NPR 1813 betekent dat het meubilair zeer ruim instelbaar is, zodat een groot gedeelte van uw personeel op de juiste manier beeldschermwerkzaamheden kan verrichten.

Lees meer

1 / 1

Voordelen NPR 1813 bureaustoel

  • Bureaustoelen welke voldoen aan de NPR 1813 zijn dus zeer ruim instelbaar, denk hierbij onder andere aan hoogte, breedte en diepte verstelbare armleggers, zitdiepte verstelling en een gasveer verstelling die zeer hoog en zeer laag gaat.
  • Hierdoor is de NPR 1813 bureaustoel voor vele gebruikers instelbaar en kan een bureaustoel door meerdere medewerkers gebruikt worden.
  • Goedkope bureaustoelen hebben vaak wel de instelling mogelijkheden, echter is het ergonomische instelbereik enorm veel kleiner.
  • Indien een armlegger niet ergonomisch in breedte instelbaar is kan deze nooit goed naast het lichaam geplaatst worden met als gevolg dat de armlegger niet wordt gebruikt en de medewerker vervolgens krom naar voren de armen rust op het bureaublad.

Advies over een NPR 1813 bureaustoel?

Er zijn diverse bureaustoelen die voldoen aan de NPR 1813 norm. Graag adviseren zij u bij het maken van de juiste keus. Bij De Projectinrichter is het ook mogelijk om te kiezen voor een proefstoel. U kunt de stoel dan een paar dagen testen zodat u daadwerkelijk achter uw keus staat. Bel 088 - 650 12 34 voor een persoonlijk Arbo technisch vrijblijvend advies over onze NPR 1813 bureaustoel.