Proefstoelen: bureaustoel op proef

Bent u op zoek naar een goede bureaustoel, maar u wilt hem eerst graag uitproberen? Maak dan gebruik van een van onze proefstoelen. In onze showrooms kunt u ons uitgebreide assortiment bureaustoelen voor uw kantoorinrichting zelf bekijken en testen. We staan voor u klaar met professioneel advies en geven ook graag een persoonlijke zitinstructie voor het instellen van uw nieuwe bureaustoel.

Ook een bureaustoel proberen?

Wilt u liever één van onze bureaustoelen of een complete werkplekopstelling binnen uw bedrijf testen? Dat kan ook! Voor de periode van een week kunt u gratis en geheel vrijblijvend proefstoelen uit ons ruime assortiment van bureaustoelen uitproberen op uw eigen kantoor. Wij brengen deze proefstoel en/of werkplek graag langs bij u op kantoor. Omdat we ook projectstoffering aanbieden is het zelfs mogelijk om grote stalen van vloeren bij ons op te vragen. Zo kunt u een keuze maken uit de diverse tegels of stroken van tapijt of pvc. Hierdoor kunt u beter zien hoe de vloer eruit ziet in uw kantoor of andere werkruimte.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Voordelen van proefstoelen

Kortom: genoeg voordelen om nu bij ons een proefstoel aan te vragen!
  • U zit nergens aan vast om gratis de stoelen uit te proberen
  • U kunt testen of de proefstoelen passen bij de werkzaamheden van uw bedrijf
  • Kijken of uw medewerkers prettig werken in de stoel en
  • Passen de proefstoelen bij de rest van het interieur van het bedrijf?
Voordelen van proefstoelen

Welke bureaustoel past bij mij?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende bureaustoel. Zo kunt u kiezen uit hoge kassastoelen, ergonomische bureaustoelen of 24-uur stoelen die geschikt zijn om 24 uur te gebruiken door bijvoorbeeld beveiliging, baliepersoneel | receptie of in de zorg. Bel 088 – 650 1234 voor een afspraak of kom langs in één van onze vestigingen in Bergrijk, Oostzaan, Groningen of Rotterdam om een keuze te maken in proefstoelen.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.