Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Goedkoop kantoormeubilair

Goedkoop kantoormeubilair, dat is waar de klant vaak om vraagt, toch moeten de kantoormeubelen aan de huidige normen voldoen en als de kantoorinrichting er dan ook nog leuk uit ziet, is vaak het doel bereikt. Kort vertaald: ergonomische kantoormeubelen met een hoge korting.

Meer...

complete set arbo bureau complete set arbo bureau
Complete set | Arbo bureau en bureaustoel

Robberechts Connex P4 bureau
Een arbotechnisch bureau (160x80cm), in hoogte-instelbaar met comfortsysteem (62-85cm) in diverse kleuren leverbaar.

Felino Fubine bureaustoel
Een ergonomische arbo goedgekeurde bureaustoel in diverse kleuren.

Set prijs: vanaf € 499
Bestellen
goeddkope bureaustoel budget bureaustoel
ACTIE
Goedkope bureaustoel
Arbo goedgekeurde bureaustoel
Nu van € 399 voor: € 265
Bestellen
ACTIE
Budget bureaustoel
aanbieding uit voorraad leverbaar.
Nu van € 325 voor: € 200
Bestellen

Goedkoop kantoormeubilair en showroom aanbiedingen:

Hieronder treft u een overzicht aan van onze showroom aanbiedingen en door ons verkeerd ingekocht kantoormeubilair. In sommige gevallen alleen gebruikt in onze showroom, danwel gloednieuw kantoormeubilair in originele verpakking. De vermelde prijzen zijn afhaalprijzen, vanzelfsprekend kunnen wij ook bij u afleveren.

goedkoop kantoormeubilair

Argo brochure

Argo brochure 2015 Een compleet assortiment kantoormeubelen voor een verrassend scherpe prijs en hoge kwaliteit. Bijna alle kantoormeubelen zijn direct uit vooraard leverbaar!

goedkoop kantoormeubilair

Markant brochure Markant Living Office

Brochure Markant Living Office 2015 kantoormeubilair. Een ruime collectie kantoor- meubelen met bureaustoelen bureautafels vergadertafels en restaurantmeubilair uit voorraad leverbaar met garantie.

De Projectinrichter heeft voor u een enorme collectie goedkoop kantoormeubilair samengesteld. Klik aan de linkerzijde op deze site voor de kantoormeubelen collectie.

Bij elk type bedrijf is een andere uitstraling vereist daarom heeft De Projectinrichter een zeer grote collectie goedkope kantoormeubelen met korting en zeer luxe directiemeubelen zoals: bureaustoelen, kantinemeubilair, directiemeubilair, directiemeubelen.

De Projectinrichter is niet gebonden aan leveranciers. Het voor u gekozen kantoormeubelen assortiment is mede door onze onafhankelijkheid dusdanig samengesteld dat u verzekerd bent van een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Graag komen wij bij u langs of bent u van harte uitgenodigd in een van onze kantoormeubelen showrooms. Het advies van De Projectinrichter is gedegen en vrijblijvend. Bovenstaand enkele voorbeelden van werkplekken en bureaus uit onze ruime collectie werkplekmeubilair en kantoormeubilair.