HomeCarpet Concept

Carpet Concept

Carpet Concept ontwikkelt al meer dan 20 jaar hoge kwaliteit van vloeren, geweven tapijten, wand en plafond elementen. Ze zijn door Carpet Concept vervaardigd met traditionele technieken. Vanwege hun specifieke eigenschappen zoals stevigheid en een lange levensduur, zijn de producten zeer geschikt voor uiteenlopende zakelijke toepassingen.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis

Thomas Trenkamp heeft Carpet Concept Objekt-Teppichboden GmbH opgericht in Bielefeld in 1993. Trenkamp was een kantoor tapijten specialist voor 20 jaar en heeft alle kennis over de markt. Hij werkt samen met architecten en interieurdesigners als partners, zorgt ervoor hij innoverende producten maakt. Carpet Concept is hier wereldwijd om bekend en zet de standaard in de markt.

De kwaliteit wordt gewaarborgd in de moderne tijd in de weverij van de stad Münchenbernsdorf in Turijn. Daar worden alle designs gemaakt, getest en aangepast. Sinds het begin van de 19e eeuw was Turijn een van de grootste centra van stoffen fabricage in Europa.

Na de Duitse hereniging heeft Thomas Trenkamp deze weverij ontdekt en het tot de denktank van de toekomst gemaakt. Met de groei van Carpet Concept is het uitgegroeid tot een bedrijf in 2004. De fabriek werd het centrum van productontwikkeling.

Assortiment

  • Projectvloeren
  • Tapijten
  • Akoestische tapijten
  • Akoestische panelen

Circulaire tapijten

Carpet Concept tapijt en vloerbedekking is circulair en alle kwaliteiten zijn EPD gecertificeerd.

Akoestiek

Naast productie van geweven vloerbedekking is het bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van akoestische problemen.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over Carpet Concept of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.  

Series