Werkplekmeubilair om goed aan te werken

Wat heeft u allemaal nodig voor een geschikte werkomgeving om gezond en ergonomisch te werken? Werkplekmeubilair! Aan een werkplek stellen we steeds hogere eisen: elektrificatie, in hoogte verstelbaar, kleur, reflectiewaarde, m² gebruik, verlichting, akoestiek, NEN 1824 normen, etc. Met andere woorden: echt een vak apart. De inrichting van de werkplek wordt voor een groot deel bepaald door de soort werkzaamheden, ook wel Activity Based Working genoemd, die worden uitgevoerd in het kantoor.

Wilt u ook een complete werkplek inrichten met werkplekmeubilair?

Zoekt u een gepaste werkplek? Wij bieden een ruime collectie aan werkplekmeubilair, zoals bureaus, kasten, lampen en ergonomische bureaustoelen en andere kantoormeubelen.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Welk bureau past het beste bij mij?

Zittend werken, staand werken of juist afwisselen? Zit sta bureaus bieden de oplossing, dit zijn in hoogte verstelbare bureaus. Duo werkplekken zijn ideaal voor samenwerken met collega’s. Om geconcentreerd te werken is er ander werkplekmeubilair beschikbaar: een concentratiewerkplek met akoestisch scherm voor privacy en houdt geluidsoverlast tegen. Accessoires zoals monitorarmen om uw beeldscherm vast te maken aan het bureau, elektrificatie mogelijkheden (kabeldoorvoer, stekkers of oplaadpunten) zijn essentieel voor een werkplek.
Solar Crew inrichting De Projectinrichter zit sta werkplekken

Wat is een ergonomische bureaustoel?

Op een ergonomische bureaustoel kun je goed zitten. Deze voldoen aan diverse eisen en normen en wanneer de ergonomische bureaustoel goed is ingesteld vermindert dit eventuele rugklachten. Een ergonomische bureaustoel dient altijd in hoogte verstelbaar te zijn, zodat de voeten de grond raken. Dit kan met de Herman Miller Aeron ergonomische bureaustoel. Overige instelbare onderdelen van een bureaustoel zijn de armleggers, zitvlak en rug.
Wat is een ergonomische bureaustoel?

Opbergruimte nodig?

Kantoorkasten, lockers en ladeblokken bieden de uitkomst. Ladeblokken passen makkelijk onder het bureau om persoonlijke items op te bergen. Wordt er gewerkt met flexplekken? Dan zijn lockerkasten ideaal om persoonlijke spullen te plaatsen. Vaak zijn deze lockterkasten voorzien van een slot. Gemeenschappelijke informatie, zoals boeken, folders of kantoorartikelen zijn op te bergen in grote kantoorkasten die centraal staan.
Spacestor Palisades II modulaire kasten

Werkplek goed verlichten?

We onderscheiden functionele verlichting en sfeerverlichting om in te kunnen werken, waaronder plafondlampen of bureaulampen. De eenheid van lichtsterkte wordt uitgedrukt in Lux. De hoeveelheid Lux zegt hoeveel licht (lumen) er op een bepaald oppervlak terecht komt. Graag adviseren wij u hierover.
VNO NCW inrichting verlichting

Accessoires om de werkplek af te maken

Groen op kantoor speelt steeds meer een belangrijkere rol. Plantenbakken of een groene wand zijn effectieve werkplekmeubialir om prettig in te kunnen werken. Papier, plastic en restafval scheiden we eenvoudig met prullenbakken. Ook dit valt onder onze collectie werkplekmeubilair.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.