Elektrificatie opbouw

Opbouwmodules zijn de ideale oplossing voor het tekort aan stopcontacten USB-aansluitingen, data-ingangen en oplaadpunten op de werkplek. Tegenwoordig maken we steeds meer gebruik van mobiele en multimedia devices als een laptop, smartphone of tablet.

Lees meer

1 / 1

Een logisch gevolg daarvan is dat stroomvoorziening een essentieel onderdeel is geworden bij aanschaf van kantoormeubilair. Er is niets vervelender dan wanneer je device opgeladen moet worden en het blijkt dat er geen oplaadpunt voor handen zijn of er geen poorten beschikbaar zijn om je HDMI kabel op aan te sluiten. Omdat we veelal tegelijkertijd gebruik maken van meerdere devices is het verstandig om een opbouwmodule aan te schaffen die voldoende stopcontacten heeft en voldoet aan alle verschillende soorten stroomvoorzieningen.

Waarom kiezen voor een opbouwmodule? 

  • Een opbouwmodule kan eenvoudig en snel gemonteerd worden met behulp van verstelbare bladklemmen of bladschroeven, waardoor de opbouwmodule op elk dikte tafel- of bureaublad bevestigd kan worden. Afhankelijk van het model is montage middels een standaard ook optioneel. 
  • Heeft u elektrificatie op een andere plek of plaats nodig? Het voordeel van een opbouwmodule is dat deze voorziening minstens net zo snel en simpel weer gedemonteerd en meeverhuisd kan worden naar een andere ruimte of plek.
  • Opbouwmodules zijn handig wanneer u niet voortdurend of permanent extra elektrificatiepunten op uw werkplek of bureau nodig heeft. Denk hierbij aan flexibele werkplekken, vergaderzalen of – ruimtes met voortdurend wisselende gebruikers.
  • Afhankelijk van het model bestaat er naast de standaard stroom configuraties ook de mogelijkheid om een opbouw module geheel naar uw eigen wens samen te stellen en aan te vullen met elke variant met stroom. Denk hierbij aan aansluitingen voor multimedia zoals HDMI, USB en DVI.
  • Ook heeft u keuze in het soort materiaal als metaal of kunststof naar gelang uw voorkeur of passend bij uw kantoormeubilair en kantoorinrichting. 

Hulp nodig bij de juiste keuze van opbouw elektrificatie voor uw werkplek?

Heeft u vragen over al de mogelijkheden van opbouw elektrificatie voor uw werkplek? U kunt bent zeer welkom in één van onze showrooms om inspiratie op te doen. Ook komen onze experts graag bij u langs om persoonlijk en profesioneel advies te geven. Ook kunt u hier nog aanvullende informatie over de toepassing van elektrificatie in uw kantoorinrichting vinden.