HomeElektrificatie

Elektrificatie

In de moderne werkomgeving zijn werkplekken met elektrificatie een noodzakelijk gegeven. Een werkplek met een vaste aansluiting om de mobiele telefoon, tablet of laptop op te laden is een hedendaags vereiste om efficiënt en productief te kunnen werken. Voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden onmisbaar maar ook voor een vergadering of het geven van een bedrijfspresentatie waarbij dataverbinding en digitale netwerkvoorziening noodzakelijk is.

Lees meer

1 / 1

Onze collectie biedt een ruime keuze aan elektrificatie mogelijkheden van verschillende merken om uw kantoorruimte en werkruimte zo in te richten dat deze onopvallend voorzien zijn van alle gewenste stroom- en data aansluitingen die voldoen aan uw persoonlijke wensen en behoefte.  
Wij adviseren u graag over de diversiteit aan oplossingen en mogelijkheden waarbij meerdere soorten aansluitingen, naast stroom, als audio, USB, VGA, CAT en HDMI verwerkt zijn in één voorziening of module. Hier vindt u nog aanvullende informatie over kabelmangement en elektrificatie. Losse stekkerdozen en verlengsnoeren zijn hierdoor overbodig.  
Praktische en slimme elektrificatie oplossingen die naast mooi, tevens functioneel zijn. En ook niet geheel onbelangrijk, zorgen voor een veilige werkplek. Waarbij onveilige situaties en struikelpartijen over loshangende snoeren en kabels tot het verleden behoren. Het bureau blijft netjes en opgeruimd tegelijkertijd.  

Om u te helpen de juiste keuze te maken voor de elektrificatie oplossing die het beste bij uw kantoorinrichting past hebben we de drie soorten modules voor u hieronder beschreven. Wij hebben altijd een oplossing die past bij de uitstraling van uw kantoorinrichting, van zakelijk tot design.  

Opbouwmodule voor bevestiging op de werkplek. 

Opbouwmodules zijn modules voor uw elektrificatie die op een eenvoudige wijze op uw bureau of kantoortafel bevestigd kunnen worden op de plek naar uw wens. Dit kan met bijvoorbeeld een standaard of bladklemmen.  

Inbouwmodule voor bevestiging in het werkblad van uw werkplek. 

Inbouwmodules zijn losse modules of modellen die u geheel kunt integreren in het werkblad van uw bureau. De inbouw elektrificatie is leverbaar met of zonder afdekking, draaibaar, uittrekbaar of kantelbaar. Een inbouwraam zorgt voor een ultieme strakke en nette afwerking van het geheel.   

Onderbouwmodules voor bevestiging onder de werkplek. 

Met elektrificatie onder u bureau heeft u nooit een tekort aan aansluitingen. De onderbouwmodules worden onder het werkblad van uw bureau bevestigd of in de kabelgoot of kabeldoorvoer en zijn daarbij een belangrijk onderdeel van uw kabelmanagement.