Stapelbare stoel

Ons assortiment stoelen kent veel verschillende modellen stapelbare stoelen van diverse merken in diverse modellen. Stapelbare stoelen zijn toepasbaar in velerlei omgevingen, van restaurant tot conferentiezaal en van vergaderruimte tot flexibele werkplek.

Lees meer

Weinig opbergruimte? Dan is een stapelbare stoel de oplossing omdat de ruimte die u nodig heeft om meerdere stoelen te stapelen slechts beperkt is. Kortom een stapelbare stoel is een multifunctionele stoel die altijd handig is om toe te voegen aan uw kantoormeubilair of restaurantmeubilair. 

Stapelbare stoel, de kenmerken

  • Flexibel, makkelijk verplaatsbaar. Dit is een belangrijk aspect in de horecasector maar zeker ook in de kantoorsector. Waar opstellingen en indelingen van het interieur zonder al te veel moeite in rap tempo aangepast moeten kunnen worden, naar gelang de wensen van de gasten of gebruikers. In de vergaderruimte extra stoelen nodig of extra zitplaatsen nodig voor onverwachte gasten in uw restaurant? Stoelen die stapelbaar zijn bieden dan uitkomst, u kunt ze snel neerzetten en ook snel weer opruimen wanneer ze niet meer nodig zijn. Ook in een grote ruimte als een kerk wordt de opstellingen van de stoelen vaak gewijzigd. Een stapelbare stoel is dus ook handig als kerkstoel.
  • Makkelijk hanteerbaar, licht qua gewicht. Is uw vloer hoognodig toe aan een grondige schoonmaakbeurt of wilt u snel even de vloer aanvegen na de lunch? Geen probleem met stapelbare stoelen. Stapbelbare stoelen stapelt u zonder moeite en al te veel lichamelijke inspanning op elkaar en schuift u makkelijk en snel aan de kant. 
  • Ruimtebesparend. Zeer geschikt wanneer uw opberg- of opslagruimte beperkt is en u toch met regelmaat extra stoelen en zitplaatsen nodig heeft. Zo hebben wij stapelbare stoelen die tot een maximum van 45 stoelen stapelbaar zijn op een oppervlakte van slechts 0,6 m². 
  • Geschikt voor elk interieur en stijl. Onze collectie stapelstoelen is zeer breed en divers. Wij hebben voor iedere inrichting een geschikte stapelbare stoel, van basic tot design en van zakelijk tot modern. U heeft keuze uit verschillende soorten onderstellen en materialen. Zakelijke en luxe uitstraling? Ons advies; kies bijvoorbeeld voor een stapelbare stoel met een zitting van leer en een 4-poots onderstel van chroom. 

Vragen over stapelbare stoelen?

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies over de mogelijkheden en voordelen van stapelbare stoelen?  U bent altijd welkom in één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam. Onze experts helpen u graag! U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 088 650 1234.