HomeAkoestiekAkoestische verlichting

Akoestische verlichting

Akoestische verlichting biedt 2 oplossingen in 1 product; het geeft licht en werkt geluiddempend. Zo zijn er akoestische panelen waarin verlichting is verwerkt. Deze panelen zijn uiteraard grondig getest op hun akoestische waarden en bieden zo oplossingen voor onrustige ruimtes in combinatie met licht.

Lees meer

1 / 1

Ook akoestische hanglampen behoren tot de mogelijkheden. De kap van de lamp is dan vervaardigd met akoestische vilt die geluidsoverlast beperken. Best of both worlds!  

Akoestische verlichting overal toepasbaar 

  • Akoestische verlichting is onmisbaar op de werkplek of in een vergaderruimte. Wanneer je ongestoord wilt werken bieden akoestische producten een oplossing en goed werklicht is ook erg fijn, daarom is akoestische verlichting een goede oplossing. 
  • Niet alleen op kantoor is akoestische verlichting een goede oplossing, wat dacht u van een bedrijfsrestaurant of andere horecagelegenheid? Plaats de verlichting boven een tafel en de gesprekken worden gedempt. Naast sfeer geeft de akoestische verlichting ook comfort. 

Meer informatie over akoestische verlichting? 

Er zijn vele variaties mogelijk met akoestische verlichting. De Projectinrichter adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Zoekt u een akoestische hanglamp of juist een paneel met verlichting? Kunt u niet in een keer beslissen dan is het mogelijk om akoestische verlichting op proef nemen. Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies u kunt altijd langs komen in één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam. Bel 088 – 650 1234 voor een afspraak. Onze experts staan voor u klaar! Onderstaand enkele voorbeelden uit onze collectie van akoestische verlichting.