Inventarisatiefase

De transformatie van iedere werkomgeving begint met een cruciale stap: de inventarisatiefase. Hier komen uw visie en onze expertise samen om het fundament te leggen voor uw ideale werkomgeving. Tijdens de inventarisatie brengen we zorgvuldig elke nuance van uw ruimte, behoeften en ambities in kaart. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe elk element, van meubilair tot kleurenpalet, kan bijdragen aan de productiviteit en het welzijn van uw team?

Onze toegewijde experts duiken diep in de essentie van uw organisatie, analyseren uw huidige omgeving en identificeren kansen om de beste werkomgeving voor uw organisatie te creëren. Laten we samen de eerste stap zetten naar een ruimte die uw merk ademt en uw team inspireert!

Furniture As A Service

Furniture As A Service

Bent u ook van plan uw kantoor slimmer en meer circulair in te richten? Dan is Furniture as a Service (FaaS) wellicht de perfecte oplossing voor u. Hiermee gaat u een operationeel abonnement aan waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het meubilair dat u nodig heeft.
Kantoormeubilair leasen

Kantoormeubilair leasen

Als ondernemer is het belangrijk om te investeren in goede kantoormeubelen die zorgen voor een gezonde werkhouding en een professionele uitstraling. Het kopen van deze meubelen kan echter een flinke aanslag zijn op de portemonnee. Kantoormeubilair leasen is daarom mogelijk een slimmere keuze.
Sale & Leaseback

Sale & Leaseback

Om organisaties die een moeilijke periode achter de rug hebben te helpen, biedt deprojectinrichter de sale and leaseback van kantoormeubelen aan. Ontdek wat onze sale & leaseback service inhoudt en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.
Revitalisatie

Revitalisatie

Laat uw huidige inventaris revitaliseren en ervaar de kwaliteit van een tweedekans werkomgeving. Ideaal voor bedrijven waarbij duurzaamheid hoog op de agenda staat
Retourname

Retourname

Kiezen voor een gedeeltelijk nieuwe inrichting? Wij verzorgen de retourname van meubilair en stoffering. Het retournemen beperkt zich niet alleen tot meubilair. Deprojectinrichter kan namelijk ook wanden, vloeren, raambekleding en plafonds retournemen. Uw werkomgeving wordt leeg en bezemschoon opgeleverd voor verbouw of oplevering aan uw verhuurder. U ontvangt van ons een verantwoording wat er met de inventaris gebeurt; of dit nu hergebruik of recycling is.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.