Showroom Rotterdam

Onze Rotterdamse showroom heeft eind 2022 een metamorfose ondergaan en is nu een stijlvol work-life experience center waar onze collega’s iedere dag samenkomen. Het is óók een plek waar u op afspraak binnen kunt stappen om verschillend kantoormeubilair te bekijken en proberen. Ervaren experts laten u graag kennismaken met toffe kantooroplossingen en uitstekende koffie.

De indeling van ons work-life experience center

Via de voordeur komt u binnen in een grote hal. Links van u bevinden zich enkele werkplekken, een knusse zithoek en een geluidsdichte belcel. Rechts valt direct de enorme stoelenwand op. Een van onze collega’s komt u tegemoet om u verder te helpen en samen lopen jullie een rondje. Via het keukentje naar een vergadergedeelte met beeldscherm en met het trappetje naar boven. De plantenwand om de vergaderruimte rechts bovenin zorgt voor uitstekende geluidsabsorptie. Natuurlijk is ieder gedeelte zo ingedeeld om aan specifieke werkbehoeften te voldoen. Welke rol ieder item speelt, vertellen we graag. Heeft u specifieke wensen of wilt u de algemene mogelijkheden bespreken? Samen kijken we naar hoe we uw kantooromgeving naar een hoger niveau kunnen tillen.
De indeling van ons work-life experience center

Over ons team in Rotterdam

In Rotterdam werkt een divers team met vele jaren ervaring in al onze expertises. Van projectstoffering tot meubels en van het leasen van kantoormeubilair tot het concept Furniture as a Service. Met een schatkist vol inzichten en knowhow onder de arm kunnen we u als geen ander adviseren. En juist door die kennis te combineren met het vermogen om je in te leven in werkgever en collega, komen we ieder project weer tot de allerbeste werkomgeving. Voor nu én later.
Over ons team in Rotterdam

Langskomen?

Hartstikke leuk! Vul onderstaand contactformulier in of bel ons even op 088-650 1234 en wij zorgen voor een kop koffie of thee.

Contactgegevens

Vareseweg 135D

3047 AT ZH

Telefoonnummer: 088-6501234

Openingstijden: ma-vr van 09:00-17:00

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.