Onze showrooms

De Projectinrichter beschikt over vestigingen in Bergeijk, Groningen (studio), Rotterdam en Oostzaan. We zijn van mening dat u over de beste werkomgeving eigenlijk niet moet lezen, u moet het ervaren! Daarom heten we u van harte welkom in onze showrooms in Bergeijk, Groningen, Oostzaan en Rotterdam. Hier ontdekt u in uw eigen tempo alles over ergonomie, activiteit gerelateerd werken, duurzaamheid en design. We denken graag vrijblijvend, maar concreet met u mee.

Over ons team

Vakidioten, zo worden we nog wel eens genoemd. En daar zijn we hartstikke trots op, want alleen als je zó in de materie zit als wij zitten, kun je anderen maximaal adviseren over de ultieme werkomgeving. Hiervoor heb je overigens niet alleen kennis over de theorie voor nodig. Je moet je ook kunnen verplaatsen in hoe verschillende mensen een werkomgeving ervaren en wat zij nodig hebben. En dat kunnen we. We zijn dus heel trots op de titel ‘vakidioot’, maar zelf gebruiken we graag de term ‘totaalinrichter’.

Niet zien, maar voelen

Een goedgekozen vloerbedekking en raambekleding maken het project. Ook de juiste stof of materiaalkeuze voor kantoormeubilair is van groot belang. De materialen écht voelen? Dat kan in de stalenateliers in onze showrooms. Hier heeft u beschikking over stalen van ruim 50 fabrikanten, elastische vloeren, projecttapijt raambekleding en decoratieve verlichting en bijna 200 leveranciers van kantoormeubelen.

U bent van harte welkom!

Neem een kopje koffie of thee, maak gebruik van onze gratis Wifi en ga aan de slag met de invulling van uw interieurproject. Onze specialisten nemen u graag mee in de mogelijkheden. Wilt u grondig en gedegen advies over inrichting, kleur of materiaalgebruik op het gebied van kantoormeubelen of projectstoffering, maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Deze kunt u het beste maken via 088 - 650 12 34 of info@deprojectinrichter.com, dan reserveren wij voldoende tijd.

Vestiging Oostzaan | Amsterdam
Skoon 56, 1511 HV Oostzaan
Vestiging Bergeijk
Stökskesweg 9, 5571 TJ Bergeijk
Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
Vestiging Rotterdam
Vareseweg 135 D, 3047 AT Rotterdam

Amsterdam

Rotterdam

Groningen

Bergeijk