Onze showrooms

Deprojectinrichter beschikt over vestigingen in Bergeijk, Groningen (studio), Rotterdam en Oostzaan. We zijn van mening dat u over de beste werkomgeving eigenlijk niet moet lezen, u moet het ervaren! Daarom heten we u van harte welkom in onze showrooms in Bergeijk, Groningen, Oostzaan en Rotterdam. Hier ontdekt u in uw eigen tempo alles over ergonomie, activiteit gerelateerd werken, duurzaamheid en design. We denken graag vrijblijvend, maar concreet met u mee.

Samen voor de beste werkomgeving. Nu én later.

Over ons team

Vakidioten, zo worden we nog wel eens genoemd. En daar zijn we hartstikke trots op, want alleen als je zó in de materie zit als wij zitten, kun je anderen maximaal adviseren over de ultieme werkomgeving. Hiervoor heb je overigens niet alleen kennis over de theorie voor nodig. Je moet je ook kunnen verplaatsen in hoe verschillende mensen een werkomgeving ervaren en wat zij nodig hebben. En dat kunnen we. We zijn dus heel trots op de titel ‘vakidioot’, maar zelf gebruiken we graag de term ‘totaalinrichter’.

Niet zien, maar voelen

Een goedgekozen vloerbedekking en raambekleding maken het project. Ook de juiste stof of materiaalkeuze voor kantoormeubilair is van groot belang. De materialen écht voelen? Dat kan in de stalenateliers in onze showrooms. Hier heeft u beschikking over stalen van ruim 50 fabrikanten, elastische vloeren, projecttapijt raambekleding en decoratieve verlichting en bijna 200 leveranciers van kantoormeubelen.

Klik hier voor alle merken

U bent van harte welkom!

Neem een kopje koffie of thee, maak gebruik van onze gratis Wifi en ga aan de slag met de invulling van uw interieurproject. Onze specialisten nemen u graag mee in de mogelijkheden. Wilt u grondig en gedegen advies over inrichting, kleur of materiaalgebruik op het gebied van kantoormeubelen of projectstoffering, maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Deze kunt u het beste maken via 088 - 650 12 34, info@deprojectinrichter.com of onderstaand contactformulier, dan reserveren wij voldoende tijd.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.