Showroom Groningen

Vanuit onze Groningse vestiging helpen Goos en Karin iedereen in Noord-Nederland. En hoewel dit enthousiaste duo opereert vanuit een studio (wij noemen het graag een showroomstudio) kunnen ze tappen uit hetzelfde assortiment als de andere vestigingen. Welke werkomgeving u ook wilt hebben – en zelfs als u nog geen idee heeft, kunnen zij u verder helpen.

Karin Werges

Karin Werges

Accountmanager | Groningen

Klein, maar fijn

In een groot verzamelkantoor hebben we een mooie studio met een greep uit ons aanbod, een stalen-gedeelte én twee hele enthousiaste DPI’ers: Goos en Karin. Wilt u iets specifieks bekijken? Neem contact met ons op via 088-650 1234 en dan overleggen we even. We kunnen natuurlijk ook bij u langskomen om de ruimte te bekijken en een voorstel voor meubilair of projectstoffering te doen.
Klein, maar fijn

Langskomen?

We zien u heel graag bij ons langskomen. Omdat we in een verzamelkantoor zitten, raden we wel aan om even te bellen naar 088-650 1234. Dan weten we wanneer we u mogen verwachten en kunnen we u in de juiste richting sturen.

Contactgegevens

Lübeckweg 2

9723 HE Groningen

Telefoonnummer: 088-6501234

Openingstijden: ma-vr van 09:00-17:00

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.