Inrichten

Bij het inrichten van uw kantoor komt veel bij kijken. Wij geven u graag advies over kantoorinrichting voor de ideale werkplek of wilt u weten wat kleuren kunnen doen met uw inrichting? Bekijk hier alle informatie om een tot een juiste inrichting te komen.

%%BLOCK_2%%

Planten, verlichting en kleuren doen veel met uw medewerkers. Zo kan te weinig licht of het ontbreken van groen op kantoor nadelige effecten hebben. Om dit te voorkomen bieden wij diverse oplossingen. 

Groen op kantoor 

Er zijn vele voordelen om groene elementen toe te passen bij het inrichten van uw kantoor.

Kleuren 

Wist u dat 62 tot 90 % van de eerste indruk plaatsvindt op basis van kleur? Kleur bepaalt dus voor een groot deel de eerste indruk van uw klanten, maar ook het welzijn van uw medewerkers. Denk bij het inrichten van uw kantoor aan de functie en de kleur die daarbij hoort.

Kantoorverlichting 

Goede verlichting is essentieel voor het uitvoeren van kantoorwerkzaamheden. Zeker wanneer er weinig daglicht aanwezig is, is functioneel licht een vereiste. Dit is aan te vullen met sfeerverlichting. We helpen u graag bij uw keuze. 

Advies over het inrichten van een werkplek? 

Wij geven u graag persoonlijk advies over de kantoorinrichting die voldoet aan de arbonormen voor de ideale werkplek. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam voor advies over het inrichten van een ideale werkplek.