Hybride werken

Wat is hybride werken? Voor sommige medewerkers, in een technische of commerciële buitendienst functie of voor adviseurs was de manier van werken altijd al hybride. Er waren diverse plekken waar men werkte; vanuit huis, bij de klant, op kantoor, onderweg in een restaurant et cetera. Dat vonden wij heel normaal. Echter heette dat toen niet hybride werken. Voor de meeste medewerkers op kantoor was het kantoor de enige werkplek, al dan niet op diverse plekken in het kantoor bijvoorbeeld achter het bureau, in een vergaderkamer, in een concentratiewerkplek of in het restaurant.

Een gezonde werkplek

De behoeften van medewerkers op kantoor veranderen. Er is een groter bewustzijn met betrekking de arbeidsomstandigheden en de gezondheid. De kwaliteit van de lucht en de verversing ervan zijn nu meer een aandachtspunt dan voor Covid. Hoe u een gezonde werkomgeving creëert, vertellen we u graag.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Andere functie voor een kantoor

Het kantoor wordt een clubhuis, een ontmoetingsplek, een plek voor gezamenlijk overleg die door echt te ontmoeten zorgt voor verbinding tussen collega’s. Dit groepsgevoel is een belangrijk aspect in het samenwerken. Door het vele hybride werken en thuiswerken met de digitale overleggen via Zoom of Teams konden medewerkers zich soms eenzamer of minder betrokken voelen bij de organisatie. Door weer naar kantoor te gaan ontstaat weer het gevoel ergens bij te horen. Dit kan leiden tot een herinrichting van het kantoor. Minder vaste bureauwerkplekken en meer formele of informele overlegplekken. Daarnaast adviseren de experts van De Projectinrichter om goed naar de akoestiek te kijken als gevolg van meer overlegsituaties. Naast open overlegplekken kan er behoefte ontstaan aan kleine afgesloten overlegplekken voor 1 op 1 dan wel voor video-overleg.
Andere functie voor een kantoor

Thuiswerken

Door de Covid19 pandemie is er een andere kijk op de manier en de plaats van werken ontstaan. Technisch was het al langer mogelijk hybride te werken en om meer los van het kantoor te werken, echter door het geforceerd thuiswerken werd het videobellen plotseling gemeengoed met alle voor- en nadelen van dien. Veel werk dat voorheen op kantoor werd gedaan kon nu plotseling wel thuis. Dit biedt nieuwe mogelijkheden en vraagt gewenning zowel bij de medewerkers als bij het management. Afspraken maken over hybride werken is dan ook gewenst.
Thuiswerken

Hoe kunnen wij u helpen?

Iedere organisatie zal op een eigen manier en mate invulling geven aan een andere manier van werken. Wij kunnen ons voorstellen dat u nu veel leest over het hybride werken en overspoeld wordt met informatie. We helpen u graag. Uit ons brede assortiment voorzien wij u van de juiste meubelstukken om deze nieuwe manier van werken goed in te richten. In de snel veranderende wereld is het kopen van uw inrichting niet meer nodig. Het leasen ervan kan juist meer flexibiliteit geven zodat u kunt mee blijven bewegen met de veranderingen.


Kortom: neem contact op met onze experts om alle mogelijkheden te bespreken voor het hybride werken.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.