HomeRaamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie, alles voor uw raam! Van gordijnstof tot vouwgordijnen en van jaloezieën tot duette shades. Voor afwijkende maten, maken wij passende raambekleding op maat. De keuze van materiaal, patroon en kleur zijn bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw bedrijfsruimte.

Lees meer

Naast een decoratieve functie biedt raambekleding privacy en vermindert hinderlijke lichtreflectie in het beeldscherm van uw laptop, tablet of PC. Kortom, met de juiste keuze in raamdecoratie komt een kantoor/bedrijfsruimte volledig tot zijn recht.

Van overgordijnen tot vitrage en van jaloezieën tot vouwgordijnen

Voor afwijkende kantoorraammaten, maken wij graag passende projectgordijnen op maat. Het is belangrijk dat de gekozen stof past bij de ruimte, bijvoorbeeld semi-transparant, verduisterend of eenzijdig bedrukt. Door de juiste raamdecoratie, stofkeuze en kleuren komt een kamer tot zijn recht.

Rolgordijnen

Rolgordijnen bieden de ideale balans tussen functie en decoratie. Eindeloze variaties zijn mogelijk door de afwisseling tussen de transparante en niet-transparante banen. Ook rolgordijnen zijn beschikbaar in een uitgebreide collectie, vol verschillende kleuren. Van de frissere en lichtere kleuren tot de sfeervolle en donkere tinten, van klassieke ontwerpen tot moderne dessins, van prachtig en helder daglicht tot complete verduistering.

Jaloezieën

De jaloezieën zijn beschikbaar in een zeer groot assortiment kleuren, stijlen & verschillende jaloeziebreedtes. Op deze manier is er altijd iets passends te vinden voor de betreffende kantoorruimte. Elke ruimte kan met behulp van jaloezieën gemakkelijk omgetoverd worden naar de gewenste persoonlijke stijl. De collectie bestaat uit:

  • Verticale jaloezieën
  • Horizontale jaloezieën

De houten jaloezieën bestaan voor het merendeel uit hout met het FSC keurmerk. Ook zijn er jaloezieën beschikbaar in duurzaam bamboe.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als raamdecoratie? Graag adviseren wij u over materialen, kleuren en alle mogelijkheden met betrekking tot projectinrichting. Wilt u meer uitleg of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in één van onze showroomvestigingen in Oostzaan, Bergeijk, Groningen of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.