Activiteiten

Voor elke activiteit die we op ons werk uitvoeren zijn verschillende inrichtingen mogelijk. Of het nu gaat om geconcentreerd werken, overleggen of het ontvangen van uw klanten of gasten. Voor diverse activiteiten geven wij u graag advies over wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van deze specifieke ruimtes.

Wees welkom! 

Wanneer u klanten ontvangt voor bijvoorbeeld een vergadering wilt u uiteraard dat de ontvangstruimte het visitekaartje is van uw bedrijf. De inrichting van uw bedrijfsentree speelt hierbij een grote rol of de klant zich welkom voelt of niet.  

Effectief vergaderen 

Er zijn verschillende soorten van vergaderingen, denk hierbij aan: 

Voor al deze activiteiten zijn verschillende inrichtingen mogelijk. 

Niet storen 

U kent het vast wel: werken aan een document dat geen fouten mag bevatten. Afleiding kan voor fouten zorgen en dan biedt een concentratiewerkplek de uitkomst.  
Een telefoongesprek voeren kan leiden tot overlast en omdat u uw collega’s niet wilt storen zijn er belunits, belfauteuils of wekplekken voor callcenters leverbaar om ongestoord te kunnen bellen. 

Advies over de inrichtingsmogelijkheden bij diverse activiteiten? 

Bekijk hier alle mogelijkheden voor de inrichting van uw ontvangstruimte, vergaderruimte, werkplek, concentratieplek, belmeubilair of zitmeubilair. Uiteraard geven wij u graag persoonlijk advies over de kantoorinrichting die past bij de activiteiten op kantoor. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam.