Activiteiten

Voor elke activiteit die we op ons werk uitvoeren zijn verschillende inrichtingen mogelijk. Of het nu gaat om geconcentreerd werken, overleggen of het ontvangen van uw klanten of gasten. Voor diverse activiteiten geven wij u graag advies over wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van deze specifieke ruimtes.

Ontvangen

Bij het (her)inrichten van uw bedrijfspand of kantoor is het cruciaal om de bedrijfsentree met zorg te overwegen. Daarbij is geschikt ontvangstmeubilair een essentieel onderdeel. De entree van uw bedrijf fungeert als het visitekaartje van uw onderneming. Een goed ingerichte ontvangstruimte creëert een positieve indruk en laat uw klanten zich echt welkom voelen. Het is een investering in gastvrijheid en draagt bij aan een aangename ontvangstervaring voor bezoekers.
Ontvangen

Vergaderen

Effectief vergaderen gedijt het beste in een rustige, geluidsarme ruimte met een doordachte inrichting van vergadermeubilair. Voor een comfortabele vergaderruimte zijn niet alleen een geschikte vergadertafel en stoelen van belang, maar ook goede verlichting. Het toevoegen van andere vergaderbenodigdheden, zoals een whiteboard en elektrificatie, draagt bij aan de volledige functionaliteit van de ruimte. Raambekleding en vloerbedekking spelen niet alleen een rol in de sfeer en uitstraling, maar hebben ook akoestische eigenschappen.
Vergaderen

Werken

Wat is er allemaal nodig voor een optimale werkomgeving waarin gezond en ergonomisch werken centraal staat? Juist, werkplekmeubilair. De eisen die we stellen aan een werkplek worden steeds verfijnder: elektrificatie, hoogteverstelling, kleur, reflectiewaarde, gebruik van vierkante meters, verlichting, akoestiek, naleving van NEN 1824 normen, en meer. Met andere woorden: het is echt een gespecialiseerd vakgebied. De inrichting van de werkplek wordt grotendeels bepaald door de aard van de werkzaamheden, ook wel bekend als Activity Based Working, die in het kantoor worden uitgevoerd.
Werken

Concentreren

Binnen de inrichting van werkomgevingen is geconcentreerd werken van cruciaal belang, vooral in open kantoorruimtes en kantoortuinen waar meerdere mensen in dezelfde ruimte werken. De aanwezigheid van bellende of pratende collega's vormt vaak de voornaamste bron van afleiding en ergernis, waardoor het lastig is om je te concentreren. Er zijn verschillende oplossingen denkbaar, zoals het creëren van specifieke concentratiewerkplekken in uw kantooromgeving. Op die manier kunnen uw werknemers ongestoord werken zonder afleiding.
Concentreren

Bellen

In moderne open kantoortuinen, waar het concept van Activity Based Working wordt omarmd, kunnen rinkelende telefoons en bellende collega's gemakkelijk leiden tot geluidsoverlast op de werkvloer. Ons advies is om uw kantoorruimte te voorzien van speciale belplekken, vooral voor telefonische vergaderingen en conference calls. Er zijn verschillende soorten akoestisch belmeubilair beschikbaar om geluidsoverlast van telefoongesprekken te verminderen, waardoor u deze kunt integreren in de inrichting van uw kantoor of bedrijfsruimte.
Bellen

Scrum & agile werken

Scrum & agile is een overkoepelende methodologie voor projectmanagement die gericht is op flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Het benadrukt continue samenwerking met belanghebbenden, klantgerichtheid en het vermogen om snel te reageren op veranderingen in de eisen of omgeving van het project. Daar hoort natuurlijk meubilair bij dat even flexibel en aanpassingsgericht is. Laat u daarom adviseren door echte experts.
Scrum & agile werken