HomeKantoorkasten

Kantoorkasten

Geldt voor u ook clean desk policy of zoekt u ruimte voor al uw benodigdheden? Dan hebben wij alle soorten kantoorkasten om uw kantoorspullen netjes in op te bergen. Een kantoorkast is er voor het opbergen van kantoorbenodigdheden maar ook voor eigendommen die u liever in een kluisje bewaard.

Lees meer

Ons assortiment van kantoorkasten

  • Archiefkasten 
  • Roldeurkasten 
  • Schuifdeurkasten
  • Brochurekasten en
  • Ladeblokken

Kantoorkasten zijn niet alleen handig voor het opbergen van kantoorspullen; akoestische kantoorkasten verminderen ook het nagalmen van geluid om ongestoord te werken en zijn een ideale ruimteverdeler.

Lockerkasten en kluisjes

Lockerkasten en kluisjes worden vaak in kleedruimtes en garderobes van bijvoorbeeld sportscholen of onderwijs. Lockers zijn er voor het opbergen van onder andere persoonlijke en waardevolle eigendommen. De lockerkasten zijn vaak afgesloten met een sleutelslot, hangslot of elektronisch slot. Deze lockers zijn vaak gemaakt van sterk staal. Wanneer je met flexplekken werkt is het prettig dat medewerkers een mogelijkheid hebben om hun persoonlijke items veilig op te bergen. Een lockerkast met slot is een ideale oplossing.

De Projectinrichter heeft een ruime collectie kantoormeubelen waar verschillende soorten kantoorkasten bij horen. Kantoorkasten zijn er in diverse soorten en van verschillende materialen.

Opbergen in een kantoorkast

Kantoorkasten zoals archiefkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, roldeurkasten, brochurekasten, ladeblokken en kantoorkasten op maat? Voor elke wens bieden wij een passende oplossing. Bent u opzoek naar een eikenhouten kast of alleen met een houten topblad. Een metalen kast met metalen accenten, van melamine maar wij bieden ook stalen kasten afgewerkt met een kleur poedercoating. Wij zijn niet gebonden aan een leverancier en bieden onafhankelijk advies over een kantoorkast passend bij uw wensen en de inrichting van uw project.

Meer advies over kantoorkasten?

Ons advies over kantoorkasten is gedegen en vrijblijvend. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden met betrekking tot kantoorkasten.
Een kantoorkast is functioneel, maar bepalen ook de uitstraling van een werkruimte. Wist u dat we behalve kantoorkasten hebben die heel praktisch in te richten zijn, ook akoestische kantoorkasten in onze collectie hebben? Dat betekent dat uw medewerkers minder last het hebben van nagalmen van geluid. Dat werkt wel zo prettig.

Kunt u op de afbeeldingen niet de juiste kantoorkast vinden, informeer dan even naar de mogelijkheden. De afbeeldingen zijn slechts ter indicatie.