Gebruikt kantoormeubilair inleveren

Na de inventarisatie kunt u uiteraard ook voor een (deels) nieuwe inrichting kiezen. Deprojectinrichter verzorgt dan de retourname en het eventuele hergebruik van de materialen. Dankzij de inventarisatie weet u precies wat daarvan de opbrengst of eventuele kosten zijn. Het retournemen beperkt zich niet alleen tot meubilair maar kan ook uitgebreid worden tot de gehele inventaris waaronder wanden, vloeren, raambekleding en plafonds. Uw werkomgeving wordt leeg en bezemschoon opgeleverd voor verbouw of oplevering aan uw verhuurder. U ontvangt van ons een verantwoording wat er met de inventaris gebeurt; of dit nu hergebruik of recycling is. U heeft concreet en compleet inzicht in de herbestemming.

Laat uw hele inventaris retournemen

Het retournemen beperkt zich niet alleen tot meubilair maar kan ook uitgebreid worden tot de gehele inventaris waaronder wanden, vloeren, raambekleding en plafonds. Uw werkomgeving wordt leeg en bezemschoon opgeleverd voor verbouw of oplevering aan uw verhuurder. U ontvangt van ons een verantwoording wat er met de inventaris gebeurt; of dit nu  hergebruik of recycling  is. U heeft concreet en compleet inzicht in de herbestemming.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Meer informatie over het retournemen van kantoormeubilair?

Bel dan +3188-650 12 34 voor een afspraak bij u op kantoor of kom langs in één van onze showroomvestigingen in Bergeijk, Oostzaan, Groningen of Rotterdam om de mogelijkheden van retourname van uw kantoormeubilair of projectstoffering te bespreken.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.