Tafellamp

Een tafellamp op het bureau geeft naast sfeerverlichting ook voor extra werklicht. Zeker in een ruimte waarbij de natuurlijke lichtinval van ramen ontbreekt biedt de tafellamp de oplossing.
De juiste verlichting geeft vaak extra sfeer en decoratie in uw kantoor of vergaderruimte. Verlichting bepaalt voor een groot gedeelte hoe men tegen een ruimte of object aan kijkt.

Lees meer

Er is een keuze in design tafellampen of klassieke en moderne tafelverlichting. Tegenwoordig zijn bijna alle lampen voorzien van duurzame LED-verlichting. Wist u dat een LED tafellamp veel meer uren licht kan geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat? Dat is niet alleen milieubewust, maar ook voordeliger.

Kenmerken van een goede tafellamp

  • Verlichting is er in verschillende vormen en maten, maar ook de hoeveelheid lichtverspreiding is een belangrijk aandachtspunt. Een tafellamp biedt gericht licht voor op de werkplek.
  • Vaak wordt er een licht dimmer gebruikt om de lichtintensiteit te bepalen.
  • Een kleine tafellamp voorziet een werkplek van zacht licht of veranderen een bijzettafel in een ideale leeshoek.
  • Een tafellamp biedt een werkplek naast light ook sfeer. Zeker wanneer de keuze is gevallen op een apart vormgegeven designlamp is de werkplek sfeervol afgewerkt.

Advies of de juiste tafellamp?

Graag adviseren onze experts u over verschillende verlichtingsmogelijkheden, zoals een lichtplan of over een tafellamp. Voor advies, bel gratis en vrijblijvend 088 - 650 12 34. Ook een bezoek aan onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam is uiteraard mogelijk. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.