Buitenmeubilair brengt binnen naar buiten

Buitenmeubilair is net als uw interieur belangrijk. Hoe is de uitstraling van uw terras, de binnentuin en de buitenomgeving van uw pand? Het buitenmeubilair wordt vaak als eerste gezien en bepaalt de sfeer bij aankomst. Er zal synergie moeten ontstaan tussen de beleving van buiten en de beleving van binnen. De Projectinrichter biedt ook een collectie meubilair speciaal voor het inrichten van het terras, de binnentuin en de buitenomgeving van uw pand aan en haalt zo binnen naar buiten. 

Niels Metzelaar

Onze expert voor buitenmeubilair

Een geheel met het interieur

Sluiten buitenmeubilair aan op uw kantoormeubilair? Past uw exterieur bij uw interieur? Een balans tussen deze twee versterken de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Daarom bieden we als projectinrichter met kantoormeubelen ook een collectie meubilair aan voor buiten. Zodat uw buitenomgeving, zoals terras of tuin een geheel vormen met het interieur van uw kantoor.   

Genieten van de zon

Wanneer de temperaturen stijgen en de zon zich regelmatiger laat zien dan is het lekker om buiten te zitten. Dit kan voor een (kort) overleg, lunchafspraak of om even te ontspannen.

Steeds vaker hebben kantoren een buitenruimte om te ontmoeten of te werken en uiteraard hebben we een grote keuze aan buitenmeubilair om ook voor de horeca een buitenterras in te richten.

Buitenmeubilair HAY Balcony

Weerbestendig buitenmeubilair

Meubels voor buiten zijn heel verschillend zowel qua vorm als stoffering dan bij meuebls voor binnen. Bij meubilair voor buiten is het van belang dat ze weerbestendig zijn en makkelijk af te nemen. Buitenmeubilair kan gemaakt zijn van massief teakhout, kunststof maar ook van (roestvrij) staal. Het kiezen van passende tuinmeubelen is van essentieel belang. Dit vraagt om kennis.

Voor alle programma's van terrastafels, tuinstoelen of stoelen voor buiten, tuinaccessoires en buiten loungeplekken vormt design een belangrijk aspect. Al ons meubilair kenmerkt zich als origineel, modern, weerbestendig en van de hoogste kwaliteit. 

Stapelbaar

Ook is het fijn als het buitenmeubilair, met name de stoelen, stapelbaar zijn, zodat ze eenvoudig op te bergen zijn wanneer ze (even) niet in gebruik zijn.

Assortiment van buitenmeubilair

Bij De Projectinrichter kunt u terecht voor buitenmeubilair in de volgende categorieën:

Veel producten zijn voorzien van het circulaire logo en hebben een EPD waardoor een duurzame keuze voor uw buitenmeubilair eenvoudig te maken is. Deze producten hebben gerecycled materiaal of zijn ook te recyclen.

Meer informatie over buitenmeubilair?

Graag adviseren wij u bij het uitzoeken van passend meubilair voor buiten. Ook als u nog bestaand buitenmeubilair heeft kunnen we u helpen door deze grondig te reinigen, zodat ze weer jaren mee gaan. Neem contact op met onze experts voor advies over de vele toepassingsmogelijkheden van buitenmeubilair.  

Goos Vollema

Onze expert voor buitenmeubilair