Stijlvol buitenmeubilair voor uw werkomgeving

Buitenmeubilair is, net als het interieur van uw werkomgeving, belangrijk. Hoe is de uitstraling van uw terras, de binnentuin en de buitenomgeving van uw pand? Het buitenmeubilair wordt vaak als eerste gezien en bepaalt de sfeer bij aankomst. Er zal synergie moeten ontstaan tussen de beleving van buiten en de beleving van binnen. Deprojectinrichter biedt ook een collectie meubilair speciaal voor het inrichten van het terras, de binnentuin en de buitenomgeving van uw pand aan en haalt zo binnen naar buiten. 

Kristalia Tuile banken en fauteuils voor buiten

Een geheel met het interieur

Sluiten buitenmeubilair aan op uw kantoormeubilair? Past uw exterieur bij uw interieur? Een balans tussen deze twee versterken de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Daarom bieden we als projectinrichter met kantoormeubelen ook een collectie meubilair aan voor buiten. Zodat uw buitenomgeving, zoals terras of tuin een geheel vormen met het interieur van uw kantoor.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Genieten van de zon

Wanneer de temperaturen stijgen en de zon zich regelmatiger laat zien dan is het lekker om buiten te zitten. Dit kan voor een (kort) overleg, lunchafspraak of om even te ontspannen. Steeds vaker hebben kantoren een buitenruimte om te ontmoeten of te werken en uiteraard hebben we een grote keuze aan buitenmeubilair om ook voor de horeca een buitenterras in te richten.
Lapalma Plus bank buiten

Weerbestendig buitenmeubilair

Meubels voor buiten zijn heel verschillend; zowel qua vorm als stoffering dan binnenmeubilair. Bij meubilair voor buiten is het van belang dat ze weerbestendig zijn en makkelijk af te nemen. Buitenmeubilair kan gemaakt zijn van massief teakhout en kunststof, maar ook van (roestvrij) staal. Het kiezen van passende tuinmeubelen is van essentieel belang. Dit vraagt om kennis.

Voor alle terrastafels, tuinstoelen of stoelen voor buiten, tuinaccessoires en buiten loungeplekken vormt design een belangrijk aspect. Al het buitenmeubilair in ons aanbod kenmerkt zich als origineel, modern, weerbestendig en van de hoogste kwaliteit. 
Buitenmeubilair HAY Balcony

Meer informatie over buitenmeubilair?

Graag adviseren wij u bij het uitzoeken van passend meubilair voor buiten. Ook als u nog bestaand buitenmeubilair heeft kunnen we u helpen door deze grondig te reinigen, zodat ze weer jaren mee gaan. Neem contact op met onze experts voor advies over de vele toepassingsmogelijkheden van buitenmeubilair.  

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.