Deprojectinrichter is trots partner van Steelcase

Ontdek hoe deprojectinrichter in samenwerking met Steelcase de grenzen van innovatieve kantoorinrichting verlegt. Dankzij onze exclusieve positie als een van slechts twee officiële Steelcase dealers in Nederland, bieden we toegang tot een breed scala aan producten en diensten die verder gaan dan meubilair alleen. Met een focus op het ondersteunen van moderne werkstijlen - zoals hybride werken en flexruimtes - zijn we niet zomaar een leverancier, maar een partner in het creëren van kantooromgevingen die klaar zijn voor de toekomst.
 

Maak kennis met Steelcase

Steelcase is een wereldwijde pionier op het gebied van werkomgevingen en heeft een leidende rol in het ontwerpen en vervaardigen van innovatieve inrichtingen en oplossingen. Deze zijn erop gericht om mensen overal waar werk plaatsvindt optimaal te laten presteren: van kantoren en thuiskantoren, hybride werkplekken en educatieve ruimtes zoals klaslokalen en bibliotheken tot aan wachtruimtes en patiëntenkamers in ziekenhuizen. De focus ligt niet alleen op de planning van de ruimte en het meubilair, maar strekt zich ook uit naar duurzaamheid.

Aandacht voor mens en planeet

Steelcase onderscheidt zich niet alleen door innovatie in werkomgevingen, maar ook door zijn toewijding aan duurzaamheid en integriteit. Met een blik op de toekomst implementeert het bedrijf sterke beleidslijnen die hun ethische waarden en doelstellingen ondersteunen. Niet voor niets wordt Steelcase wereldwijd erkend door zowel branchegenoten als externe organisaties voor zijn toewijding aan mensen, de planeet en gemeenschappen.
Steelcase Cavatina stoel op wielen vergaderruimte

Steelcase en duurzaamheid

Een sleutelfactor in het duurzaamheidsbeleid van Steelcase is het streven naar een aanzienlijke vermindering van de CO2-voetafdruk. Dankzij zijn ambitieuze klimaatdoelen is Steelcase een belangrijke voorloper op het gebied van duurzame projectinrichting.

Circulaire economie
Aandacht voor circulariteit komt in het gehele productontwerp- en leveringsproces terug bij Steelcase. Door middel van hergebruik-, recycling- en herfabricagestrategieën streeft het merk ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarnaast maakt het bedrijf bewuste keuzes in de materialen die het gebruikt, met aandacht voor de gezondheid van zowel mensen als de planeet. Dit omvat het verstandig beheren van natuurlijke bronnen, zoals water en energie.
Steelcase en duurzaamheid

Een cultuur van inclusie en integriteit

Centraal in de filosofie van Steelcase staat de bevordering van inclusie en integriteit. Het bedrijf creëert doelbewust ruimtes, gereedschappen en ervaringen die ervoor zorgen dat medewerkers, partners en klanten zich erkend, gehoord, en gewaardeerd voelen. Deze benadering weerspiegelt de overtuiging dat een inclusieve en integere werkomgeving essentieel is voor zowel persoonlijke groei als zakelijk succes.

Hiermee sluit de visie van Steelcase mooi aan bij onze inzet voor Sociaal Circulair Ondernemen, waarbij we streven naar een economie die goed is voor mens, planeet en maatschappij.
 
Steelcase Buoy poefje

Ieder Steelcase project is uniek

Bij deprojectinrichter omarmen we ieder project met een open vizier. Onze samenwerking met Steelcase stelt ons in staat een rijk palet aan keuzes te bieden, variërend van het uitgebreide Steelcase assortiment tot de integratie met andere vooraanstaande merken. Dit alles met één doel voor ogen: het scheppen van een werkomgeving die niet alleen aan uw functionele eisen voldoet, maar ook een weerspiegeling is van uw bedrijfsvisie en wensen.

Het uitgebreide Steelcase assortiment

Binnen het Steelcase assortiment vindt u niet alleen producten van het merk zelf, maar ook van andere merken die onder het Steelcase label vallen. Hierdoor kunnen we bij deprojectinrichter een eindeloze variatie aan stijlen en combinaties bieden als het gaat om werkomgevingen.

In de prestigieuze merkenfamilie van Steelcase vindt u onder andere Viccarbe, Bolia, Orangebox, en Coalesse. Deze merken verrijken het assortiment met hun unieke identiteit en uitstraling, waardoor uw keuzevrijheid exponentieel toeneemt. Welke keuze u ook maakt, u bent verzekerd van de ongeëvenaarde kwaliteit waar Steelcase om bekendstaat. Zo creëert u een werkomgeving die perfect aansluit bij de functionaliteit, esthetiek en sfeer die u voor ogen heeft. Ontdek de veelzijdigheid binnen ons Steelcase aanbod en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.
 

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd hoe u uw werkomgeving kunt transformeren met de innovatieve producten van Steelcase en de expertise van deprojectinrichter? U bent van harte welkom in onze showrooms in Bergeijk, Groningen, Rotterdam en Oostzaan. Hier kunt u de veelzijdigheid van enkele Steelcase producten en -activiteiten bewonderen, zoals de geavanceerde werkplekken en flexruimtes. Kom langs en laat ons met u meedenken over de perfecte inrichting van uw werkomgeving.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.