Poefen

Poefen zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar, in zowel moderne als traditionele designs. Ideaal ter ondersteuning van uw voeten bij een bijpassende loungefauteuil in de wachtkamer of lobby, maar poefen zijn ook te gebruiken om bij een collega aan te schuiven.

Lees meer

Poefen zijn inzetbaar voor vele doeleinden 

U kunt de poef inzetten als multifunctioneel meubelstuk, in diverse kleuren passend bij uw inrichtingsconcept. Er zijn ook poefen die u in beweging houden, door het stimuleren van lichamelijke activiteiten. Door het ontbreken van een rug zit men al sneller actiever op een poef dan op een stoel.  

De vele varianten van poefen 

Doordat poefen voor diverse doeleinden inzetbaar zijn, kennen we de volgende varianten: 

  • De ondersteunde poef: deze is vrijwel altijd leverbaar met een bijpassende fauteuil of bank. Soms zijn deze poefen vast te koppelen aan de bank, zodat het zitgedeelte groter wordt en soms is de poef een los onderdeel ter ondersteuning van de voeten. 
  • De aanschuifpoef: met deze poef, die vaak licht in gewicht is en makkelijk hanteerbaar, plaats jij je gemakkelijk naast een collega om even wat te bespreken. 
  • De grote poef: vaak inzetbaar in wachtruimtes, lobby’s of andere openbare ruimtes waarbij de grote poef gebruikt wordt als een bank, aangezien er vaak meerdere mensen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. 

Advies over poefen? 

De Projectinrichter heeft een ruime collectie poefen. Van gewone poef tot poef die ook als bijzettafel, hocker of salontafel bruikbaar is. Kom langs in één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam of bekijk hier onze collectie poefen.