Home

Circulair inrichten

Bij deprojectinrichter streven we naar een toekomst waarin circulair inrichten de norm is, en we zijn vastberaden om deze transitie te leiden met onze focus op het duurzame aspect bij het creëren van de ideale werkomgeving. Onze benadering draait om het minimaliseren van waardevernietiging en het integreren van duurzaamheid in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Wij zijn uw partner in het realiseren van een gesloten keten als het gaat om kantoormeubilair en projectstoffering. Samen zetten we stappen naar een toekomst waarin elke werkomgeving een toonbeeld is van duurzaamheid en innovatie.

Wat is circulair inrichten?

Wat is circulair inrichten?

De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten, zoals bureaustoelen, tapijttegels, tafels en overig meubilair, en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren.
Tarkett Restart®

Tarkett Restart®

Deprojectinrichter en Tarkett werken samen in een duurzaamheidsprogramma genaamd; Restart®. Het Restart® terugname- en recyclingprogramma houdt in dat Tarkett gebruikte vloeren retour neemt, de materialen scheidt en verwerkt tot nieuwe materialen in hun bestaande productieproces.
Duurzame projectinrichting

Duurzame projectinrichting

Er is maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn. Als projectinrichter zijn wij mede verantwoordelijk voor het milieu en daarom proberen we onze bedrijfsvoering zo bewust mogelijk uit te voeren.
Samen voor de beste werkomgeving

Samen voor de beste werkomgeving

Een comfortabele, goed georganiseerde en stimulerende ambiance op kantoor is essentieel voor het succes van uw organisatie. Deprojectinrichter heeft als doel om u te helpen bij het creëren van de ideale werkomgeving die bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers.
Hernieuwd meubilair

Hernieuwd meubilair

Meubilair van goede kwaliteit verdient een tweede leven. Veel kantoormeubilair wordt afgeschreven omdat het niet meer past in de nieuwe inrichting. Technisch gezien is het vaak nog volledig of deels bruikbaar. Refurbishment - het controleren, renoveren, vervangen van onderdelen, opfrissen en schoonmaken - maakt meubilair weer als nieuw.
Circulaire producten

Circulaire producten

De Projectinrichter hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering met respect voor milieu en mens. Daarnaast ontstaat niet alleen vanuit de overheid maar ook vanuit de markt een steeds grotere vraag naar duurzaamheid.
Wat is een EPD?

Wat is een EPD?

Een EPD is een milieulabel en staat voor Environmental Product Declaration. De basis hiervoor wordt gevormd door een levenscyclusanalyse van een product (LCA).
DPI Services

DPI Services

Heeft u bij ons net uw compleet nieuwe kantoorinrichting gekozen, dan is het fijn dat we u ook ondersteunen in het verdere proces. Onze partner in het transporteren, monteren en onderhoud van uw meubels is DPI Services.
Onze circulaire diensten

Onze circulaire diensten

Circulair inrichten verwijst naar een benadering van ontwerpen en inrichten die gericht is op het minimaliseren van afval en het maximaliseren van het hergebruik van materialen. Het doel is om een gesloten kringloop te creëren waarin producten en materialen aan het einde van hun levensduur niet worden weggegooid, maar worden hergebruikt, gerepareerd of gerecycled.
Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen gaat het best in een geluidsarme en afgeschermde vergaderruimte waar de akoestiek goed is en ingericht met vergadermeubilair.
Individueel werken

Individueel werken

Wat heeft u allemaal nodig voor een geschikte werkomgeving om gezond en ergonomisch te werken? Werkplekmeubilair! Aan een werkplek stellen we steeds hogere eisen: elektrificatie, in hoogte verstelbaar, kleur, reflectiewaarde, m² gebruik, verlichting, akoestiek, NEN 1824 normen etc. Met andere woorden: echt een vak apart.
Activiteiten Concentreren

Concentreren

Op zoek naar een concentratiewerkplek? De inrichting van de werkvloer en kantoorruimte speelt bij geconcentreerd werken een heel belangrijke rol. Vooral bij de inrichting van open kantoorruimtes en kantoortuinen waar meerdere mensen in één ruimte geconcentreerd werken.
Wachten

Wachten

Werkend Nederland brengt de dag grotendeels zittend door op kantoor. Echter sinds de komst van het Nieuwe Werken concept, en daarbij het gebruik van flexibele werkplekken, behoort het fulltime zitten op één vaste plek tot het verleden.
(Video)bellen

(Video)bellen

Menig onderzoek heeft aangetoond dat bellende collega’s als één van de voornaamste irritatiebronnen op kantoor wordt ervaren. Met de open kantoortuinen van nu, waar het Activity Based Working concept wordt toegepast, zorgen rinkelende telefoons en bellende collega’s gemakkelijk voor geluidshinder en geluidsoverlast op de werkvloer.
Scrum agile werken kantoorinrichting

Scrum & Agile

De veranderingen in het werken op kantoor gaan steeds sneller. Daarmee ontstaan er ook andere manieren van werken. Hybride werken door Corona, activity-based working, scrum en agile. Allemaal veelgehoorde termen die steeds vaker voorbijkomen. Maar wat is het? Wat heeft u eraan? En hoe kunt u het beste uw kantoor inrichten om scrum en agile te werken?
Vitaliteit

Vitaliteit

Gezondheid en vitaliteit spelen een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Ook op kantoor is vitaliteit van essentieel belang om werknemers gezond te houden, zeker nu de pensioenleeftijd omhoog gaat en we langer blijven werken.
Zitten & staan

Zitten & staan

Zit sta werken biedt de oplossing om gezonder te werken. Het is een feit dat we steeds vaker en langer achter elkaar zitten. Als dit meer dan 8 uur per dag wordt, kan het ernstige lichamelijke gevolgen hebben.
Privacy

Privacy

Met de komst van kantoortuinen en grote open ruimtes met meerdere werkplekken is het sociale karakter van een werkomgeving ontzettend gegroeid. En hoewel dat enorm veel voordelen met zich meebrengt, zoals beter samenwerken en een fijnere werksfeer, verlangen personeelsleden ook naar een bepaalde mate van privacy. En laat dat nou net iets zijn waar de open werkomgevingen niet zo goed in zijn, maar wij wel.
Arbonormen

Arbonormen

Arbonormen zijn opgesteld door de overheid omdat mensen ongeveer een derde van hun tijd op kantoor doorbrengen. Deze arbonormen zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Er zijn verschillende criteria op het gebied van kantoorruimte, werkplekken, geluid, (dag) licht, klimaat en ventilatie die hierbij meespelen.
NPR 1813 bureaustoelen

NPR 1813

In Nederland zijn de verschillen in lichaamsmaten extreem groot. De Europese normering voor kantoorstoelen houdt geen rekening met deze afwijkende maten. Om de ergonomische uitgangspunten breder toe te kunnen passen zijn er specifieke richtlijnen voor Nederland opgesteld.
Verlichting

Verlichting

Vaak is de keuze voor de soort kantoorverlichting een kwestie van berekenen hoeveel licht er moet zijn en dat via ingebouwde plafondverlichting te realiseren. Toch is het verstandig om u af te vragen waar en met welk doel de lamp gebruikt gaat worden.
Proefstoelen

Proefstoelen

Bent u op zoek naar een goede bureaustoel, maar u wilt hem eerst graag uitproberen? Maak dan gebruik van een van onze proefstoelen. In onze showrooms kunt u ons uitgebreide assortiment bureaustoelen voor uw kantoorinrichting zelf bekijken en testen.
De ideale werkplek

De ideale werkplek

Een comfortabele, goed georganiseerde en stimulerende ambiance op kantoor is essentieel voor het succes van uw organisatie. Deprojectinrichter heeft als doel om u te helpen bij het creëren van de ideale werkomgeving die bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers.
Akoestiek

Akoestiek

Het belang van goede akoestiek op kantoor moet niet worden onderschat. Is de akoestiek bij u op kantoor niet optimaal? Dan zijn uw werknemers minder productief en vaker afgeleid.
Activity Based Working

Activity Based Working

Activity Based Working (ABW) is een hedendaags concept voor kantoorinrichting en zorgt voor tevreden, productieve en efficiënte medewerkers. De vraag is of we de vele voordelen van dit concept kunnen garanderen.
Hybride werken betekenis

Hybride werken

Het kantoor wordt een clubhuis, een ontmoetingsplek, een plek voor gezamenlijk overleg die door echt te ontmoeten zorgt voor verbinding tussen collega’s. Dit groepsgevoel is een belangrijk aspect in het samenwerken.
Thuiswerken

Thuiswerken

Door Corona gedwongen heeft het thuiswerken een enorme vlucht genomen. Zeker in de beginsituatie zijn er aardig wat missers gemaakt in het organiseren van een goed ingerichte thuiswerkplek. Omdat het thuiswerken ook na corona zal blijven bestaan, bent u als werkgever gedwongen om dit goed te organiseren.
Biophilic design

Biophilic design

In de wereld van projectinrichting omarmen we een benadering die niet alleen esthetiek en functionaliteit omvat, maar die ook het welzijn van de gebruikers centraal stelt. Een intrigerende ontwikkeling die hierin een belangrijke rol speelt, is biophilic design, ofwel: de rol van de natuur in uw werkomgeving.
Kleurgebruik

Kleurgebruik

Effectief kleurgebruik op kantoor is zeer bepalend. Wist u dat 62 tot 90 % van de eerste indruk plaatsvindt op basis van kleur? Kleur bepaalt dus voor een groot deel de eerste indruk van uw klanten.
Groen op kantoor

Groen op kantoor

Als u streeft naar de ideale werkomgeving voor uw medewerkers, dan mogen planten op kantoor zeker niet ontbreken. Het nut van groen op kantoor gaat verder dan esthetiek; het bevordert ook de gezondheid en het welzijn van uw team.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.