Wandlamp

Een wandlampen wordt aan de muur bevestigd in een kantoor, hotel of restaurant. Er zijn moderne, klassieke maar ook energiezuinige wandlampen. Wij beschikken over een breed verlichtingsassortiment met diverse uitvoeringen, zoals wandlampen, een klassieke wandlamp of design lampen voor aan de muur.

Lees meer

1 / 1

Zoekt u moderne wandverlichting voor een strak ingerichte ruimte of juist design verlichting met decoratieve uitstraling. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een wandlamp naar uw keuze.

Kenmerken van een wandlamp

  • De meest voorkomende hoogte bij een wandlamp is minimaal 120 tot 200 cm vanaf de grond. Dit hangt af van de plaats waar de lamp bevestigd wordt.
  • Een wandlamp die voorzien is van halogeenverlichting dient minstens  40 cm van een plank of bank te worden bevestigd, zodat de warmte die vrijkomt ander meubilair niet kan laten verkleuren.
  • Een wandlamp neemt nauwelijks ruimte in, maar biedt de ruimte wel optimaal verlichting.
  • Een wandlamp is ideaal toepasbaar in een lange gang zonder natuurlijk licht van ramen, zodat de gang goed verlicht wordt.
  • Vele wandlampen zijn voorzien van duurzame LED-verlichting. Dat is nog eens duurzaam!

Welke wandlamp past in mijn kantoor?

Bent u opzoek naar kantoorverlichting of bent u van plan om een lamp voor de wand te kopen? Dan bent u bij De Projectinrichter aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie verlichtingsmogelijkheden, zoals staande lampen of een wandlamp en geven onze experts u graag onafhankelijk advies.  Bel 088 - 650 12 34 voor meer informatie en advies over verlichtingsmogelijkheden. Van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 17.00 bent u welkom in onze showroom in Purmerend of in Rotterdam voor vrijblijvend en passend advies over een wandlamp.