Inventarisatie van uw huidige werkomgeving

Door middel van een inventarisatie door een van onze specialisten brengen we volledig in beeld wat u in uw kantoorpand heeft staan en wat hier de mogelijkheden voor zijn om te hergebruiken, aansluitend bij de wensen van uw nieuwe inrichtingsconcept. Dankzij onze onafhankelijke positie zijn wij in staat alle fabrikanten goed te beoordelen.

Rapportage van uw werkomgveing

Bij de inventarisatie brengen een aantal elementen voor u in beeld met een heldere rapportage. Type meubilair of projectstoffering (afmetingen, afwerkingen en materiaalgebruik), aantallen per type en de staat + waarde van de inventaris. We brengen in kaart of uw werkomgeving nog conform de huidige normeringen is. Zijn er mogelijkheden tot revitaliseren en hergebruiken van uw inventaris (bij u of bij een andere klant)? Dan brengen we dit ook in kaart. U krijgt hiermee inzicht in de kosten of opbrengst bij retourname van uw meubilair en projectstoffering. Aan de hand van de resultaten uit de rapportage kunnen we verder aan de slag om uw nieuwe kantoorinrichting te realiseren.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Uw werkomgeving laten inventariseren?

Wilt u uw inventaris laten controleren om te bekijken wat herbruikbaar is en wat nieuw of gerevitaliseerd aangeschaft kan worden? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u op kantoor of in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Bergeijk, Groningen en Oostzaan.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.