Projecttapijt

Projecttapijt is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf en vormt de basis van uw inrichting van uw kantoor of project. De keuze in materiaal, dessin en kleur zijn hierbij essentieel. Wist u dat u zelfs tapijt geheel naar eigen ontwerp kunt laten maken? Een vloerbedekking passend bij uw kantoorinrichting en/- of in de kleuren van uw bedrijf of met eigen bedrijfslogo.

Lees meer

Hoogwaardig projecttapijt voldoet aan strenge normen en eisen op gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en slijtvastheid en is geschikt voor intensief gebruik. 

Projecttapijt is leverbaar in verschillende formaten, als kamerbreed tapijt, tapijttegels en tapijtstroken. Ieder formaat heeft zijn eigen kenmerken. Het voordeel van tapijttegels en tapijtstroken is dat ze makkelijk te vervangen en eventueel mee te verhuizen zijn . Een veel toegepaste keuze voor tapijt bij renovatieprojecten. Daarnaast biedt dit modulaire tapijt ruime creatieve vrijheid door verschillende kleuren met elkaar te combineren waardoor u moeiteloos ruimtes of zones in een open ruimte of kantoortuin kunt kaderen of creëren. 

Tapijt voor projecten is leverbaar in diverse structuren met ieder zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Veel toegepaste structuren zijn; bouclé tapijt, frisé tapijt, naaldvilt tapijt, saxony tapijt, shaggy tapijt, velours tapijt en vlak geweven tapijt. 

Projecttapijt in verschillende dessins 

Bij De Projectinrichter kunt u het projecttapijt kiezen uit: 

  • geprint dessin, 
  • uni dessin, 
  • dessin met patroon of 
  • eigen ontwerp 

Akoestisch projecttapijt

Ook geluidsoverlast en problemen met de akoestiek op kantoor of open ruimte? Projecttapijt is de meest effectieve maatregel om de akoestiek aanzienlijk te verbeteren en geluidsoverlast van contactgeluiden te verminderen. Voor optimaal akoestisch comfort zijn er tapijttegels en tapijtvloeren met een akoestische rug die het geluid absorberen. 

Zachte vloerbedekking 

Projecttapijt en vloerbedekking zijn over het algemeen zachte projectvloeren die vaak gebruikt worden in kantoren, vergaderruimtes en voor de entree. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte kunt u kiezen voor zachte, maar ook elastische vloeren zoals PVC en linoleum. 

Hygiënisch projecttapijt

Hoogwaardig projecttapijt voldoet aan strenge normen en is onderhoudsvriendelijk. De polyamidevezels waar het tapijt van gemaakt is zorgen voor een hoge slijtvastheid en hebben een vuilwerende werking. Daarnaast houden de vezels rond dwarrelend stof vast waardoor het niet in de atmosfeer rondzweeft. 

Meer informatie over projecttapijt? 

Bij De Projectinrichter adviseren en informeren onze experts u graag bij de keuze voor een passend tapijt voor uw project. Of het nu gaat om een kantoor, zorginstelling, school of welke publieke of openbare ruimte dan ook. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 - 650 1234 of kom langs in één van onze showrooms voor meer informatie over projecttapijt uit ons ruime aanbod van verschillende merken.