Schoonloopmat

Een schoonloopmat is noodzakelijk voor het behoud van een schone en mooie vloer in uw kantoor- of bedrijfspand. Ongeacht of u harde of zachte vloerbedekking heeft. Elke dag wordt er veel vuil en vocht door schoenen en laarzen van de ene plek naar de andere plek verplaatst.  Een schoonloopmat zorgt ervoor dat vuil en vocht van buiten, niet naar binnen meegenomen wordt. Dat is ook nog eens hygiënisch!

Lees meer

1 / 1

Een goede schoonloopmat beperkt zich daarom niet alleen tot de entree, maar is ook toepasbaar in overige intensief belopen routes binnen uw bedrijf. Zoals bij uw receptie, gangen, liften en trappen. 

Schoonloopmat met eigen logo 

Ons ruime aanbod aan verschillende soorten systemen, in een breed scala van kleuren, maakt integratie in elk interieur en bedrijfsruimte mogelijk. Wij leveren ook maatwerk, eventueel naar eigen ontwerp. Denkt u hier bijvoorbeeld aan het verwerken van uw logo in uw bedrijfskleuren in een schoonloopmat of -/tapijt. 

Een schoonloopmat voor diverse doeleinden 

  • Een schoonloopmat is ideaal te gebruiken als entreetapijt. 
  • Is geschikt voor zwaar gebruik in kantoren,  hotels, winkels en andere openbare ruimtes.  
  • Een schoonloopmat heeft specifieke eigenschappen om vuil onder te schoenen te verwijderen en vocht op te nemen. 

Een schoonloopmat voor binnen en buiten 

Een schoonloopsysteem beperkt zich niet enkel tot de binnenkant van een kantoorgebouw, maar ook vóór uw entree kan een schoonloopmat uitkomst bieden. Deze matten zijn geschikt voor buitengebruik en nemen al vuil op vóórdat men binnenkomt. 

Meer informatie over een schoonloopmat? 

Onze experts in projectstoffering adviseren u graag bij de keuze van het juiste soort schoonloopsysteem en mogelijkheden. Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 of kom langs in één van onze showrooms.