Zitten op kantoor of publieke ruimte

Werkend Nederland brengt de dag grotendeels zittend door op kantoor. Echter sinds de komst van het Nieuwe Werken concept, en daarbij het gebruik van flexibele werkplekken, behoort het fulltime zitten op één vaste plek tot het verleden. Tevens bracht het concept de introductie een nieuwe trend op het gebied van kantoorinrichting met zich mee, namelijk het creëren van het thuisgevoel op de werkvloer.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Soft seating zitmeubilair

Voor een huiselijke uitstraling en huiselijke sfeer is soft seating zitmeubilair, zoals loungebanken, sofa’s, fauteuils, stoelen, poefjes en krukken onmisbaar. Deze trend wordt ook steeds meer toegepast bij in inrichting van publieke ruimtes als restaurants, luchthavens, scholen, hotellobby’s of in ontvangstruimtes en wachtruimtes in ziekenhuizen of bij de dokter en tandarts. Het is fijn als er zitplaatsen in de wachtruimte- of ontvangstruimte zijn die het wachten comfortabel maken. Dit kan door bij de inrichting van u wachtkamer of ontvangstruimte te kiezen voor soft seating zitmeubilair. Daarnaast is een juiste keuze van zitmeubilair essentieel voor een positieve eerste indruk en zorgt het er tevens voor dat uw bezoeker zich welkom voelt. Lastig? Onze experts helpen u graag op weg.
Fredericia Haiku banken

Inrichting van uw ontvangstruimte, bedrijfsentree of publieke ruimte

Comfortabel soft seating meubilair als een luxe bank of fauteuils zijn bij een goede inrichting van uw ontvangstruimte, bedrijfsentree of receptie essentieel en zorgen voor een warm welkom van de bezoekers. Daarnaast dragen mooie verlichting, een salon-of bijzettafel en een mooi karpet bij aan een huiselijke sfeer bij de inrichting van uw kantoor- of publieke ontvangstruimte. Wachten in de hotellobby wordt zo minder vervelend als na een ,soms, lange reis even lekker plaats kan worden genomen in een zachte stoel, fauteuil of bank.
Inrichting van uw ontvangstruimte, bedrijfsentree of publieke ruimte

Wachtbanken: een slimme oplossing voor meer zitplaatsen

  • Is de ruimte om uw wachtruimte met zitmeubilair in te richten beperkt of is er behoefte aan veel zitplaatsen?
  • Wachtbanken met een traverseonderstel zijn dan een slimme oplossing.
  • Een traverseonderstel maakt meerdere comfortabele zitplaatsen naast elkaar mogelijk waar bezoekers tegelijkertijd prettig kunnen zitten.
  • Apart van elkaar maar toch gekoppeld aan elkaar door het traverseonderstel.
  • Geschikt voor meerdere toepassingen en omgevingen, zoals publieke ruimtes als terminals op luchthavens, wachtruimtes in het ziekenhuis en dergelijke.
Wachtbanken: een slimme oplossing voor meer zitplaatsen
Normann Copenhagen Sum Modular Sofa banken

Ontspannen wachten op zachte sofa's zorgt voor een positieve indruk

Poefjes en krukken om kort te zitten

Poefjes en krukken zijn uitermate geschikt als mooie aanvulling op het reeds beschikbare zitmeubilair in een kantoor- of publieke ruimte. Daarnaast is het een voordeel dat deze zitelementen zeer beperkte ruimte in beslag nemen. Zowel poefen als krukken zijn zeer flexibel in te zetten en bieden de mogelijkheid om gemakkelijk en snel even aan te schuiven en kort, doch comfortabel, te kunnen zitten. Onze collectie omvat poefen en krukken in velerlei modellen, uitvoeringen, kleuren en formaten, van groot tot klein passend in elk interier en inrichting. Bent u op zoek naar een poef of kruk die makkelijk en snel te verplaatsen is? Kies dan bijvoorbeeld voor een verrijdbaar model met wieltjes.
Cascando Paddy poefjes

Even zitten om kort te vergaderen of voor ontspanning

  • Een vergaderruimte die is ingericht met soft seating bijvoorbeeld samengesteld uit een comfortabele loungebank en loungefauteuils is de ideale plek om even kort te vergaderen en samen te zitten. Vaak leidt een informele sfeer tot de meest creatieve ideeën en oplossingen.
  • Even weg uit de hectische werkomgeving, zonder afleidingen en omgevingsprikkels? De toepassing van soft seating zitmeubilair in de kantooromgeving biedt de mogelijkheid om even ontspannen te zitten en weg te kruipen in een comfortabele en zachte fauteuil of sofa.
  • Een gameroom waar een potje biljart, tafeltennis of tafelvoetbal gespeeld kan worden. Een kantooruruimte om te ontspannen en te chillen met poefen, sofa's of banken om lekker op te hangen.

Prettig zitten in een lunchruimte, restaurant of lunchroom

Om comfortabel te kunnen eten of lunchen, of dit nu op kantoor is in een lunchruimte of in een publieke eetruimte als restaurant, eetcafé of lunchroom, kunt u ook denken aan de toepassing van soft seating zitmeubilair met zachte bekleding. Speelt onderhoudsgemak echter een essentiële rol? Dan kunt u een keuze maken voor zitmeubilair met kunststof zittingen of -bekleding. De keuze van de bekleding en het materiaal bepaald voor een groot deel de uitstraling. Heeft u een luxe inrichting? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor leder of kunstleer. Een treinbank of barkruk wordt zo moeiteloos een echte blikvanger in uw interieur.
Aqualonvanzutphen inrichting bedrijfskantine

Professioneel advies?

Bezoek eens onze showrooms in Purmerend of Rotterdam en doe inspiratie over de keuze- en toepassingsmogelijkheden die er zijn op het gebied van zitmeubilair voor de inrichting van uw kantoor of publieke ruimte. Onze collectie biedt een breed en zeer gevarieerd assortiment aan soft seating en ander zitmeubilair van vele designmerken om comfortabel te kunnen zitten. Passend bij elk interieur of bedrijfsuitstraling, van trendy en modern tot klassiek en tijdloos.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.