Showroom Bergeijk

Woont u in Zuid-Nederland? Ook dan kunt u langskomen in onze showroom. In Bergeijk hebben we namelijk een vernieuwd work-life experience center waar we werken, maar ook klanten verwelkomen. Alle artikelen in onze showroom zijn beschikbaar voor de verkoop. Het grootste voordeel voor u als bezoeker? U ziet direct hoe bepaald meubilair uitstekend tot zijn recht komt in een werkomgeving.

De indeling van ons work-life experience center

Bij de nieuwe indeling van dit work-life experience center hielden we continu de allerbeste werkomgeving in gedachten. Door te variëren in concentratieplekken, overlegplekjes, geluiddichte belcellen en een ontvangstruimte, laten we alle aspecten van een werkomgeving naar voren komen. Zo maakt u kennis met de vele mogelijkheden én kunt u het meubilair direct uitproberen. Als u onze Eindhovense showroom binnenstapt, wordt u direct ontvangen door een van onze Bergeijkse collega’s. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we uw wensen en lopen we langs de kantooroplossingen. Alvast een sneak peak van hoe ons work-life experience center eruitziet?
De indeling van ons work-life experience center

De Brabantse gezelligheid bij ons in Bergeijk

Onder begeleiding van vestigingsmanager Joost werken Cas, Martijn en Yvonne dagelijks aan alles wat met de beste werkomgeving te maken heeft. Dat deden ze overigens ook al voordat FS Kantoorinrichting deprojectinrichter Bergeijk werd. En de Brabantse gezelligheid? Dat is nog steeds een essentieel onderdeel van wie we zijn in de omgeving Eindhoven.
De Brabantse gezelligheid bij ons in Bergeijk

Langskomen?

Dat vinden we nou leuk! Laat via een belletje naar 088-650 1234 of mailtje naar Info-Bergeijk@deprojectinrichter.com even weten wanneer en wij zorgen ervoor dat de koffie of thee klaarstaat.

Contactgegevens

Stökskeweg 9

5571 TJ Bergeijk

Telefoonnummer: 088-6501234

Openingstijden: ma-vr van 09:00-17:00

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.