Creatiefase

De ultieme samensmelting van innovatie en design komt tot leven in de creatiefase. Hier wordt elk detail, van de subtiele akoestiek tot de onzichtbare precisie van kabelmanagement, zorgvuldig overwogen en geïntegreerd in een esthetisch, duurzaam en functioneel ontwerp dat uw organisatie weerspiegelt.

Als onafhankelijke projectinrichter bundelen we voor diensten zoals interieurontwerp vaak onze krachten met gespecialiseerde partners, zodat we de zeker weten perfecte match met uw organisatie vinden. Onze experts vertalen dit ontwerp naar een tastbare werkomgeving, waarbij elk element zorgvuldig wordt geselecteerd om uw bedrijfscultuur en doelstellingen te accentueren.

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Binnen de wereld van projectinrichting speelt interieurontwerp een cruciale rol in het creëren van doelgerichte en visueel aantrekkelijke werkomgevingen. Ons vakgebied omvat het strategisch plannen, ontwerpen en inrichten van werkomgevingen, met de focus op het optimaliseren van zowel functionaliteit als looks.
Circulair inrichten

Circulair inrichten

Bij het inrichten van uw kantoor komt veel bij kijken. Wij geven u graag advies over kantoorinrichting voor de ideale werkplek of wilt u weten wat kleuren kunnen doen met uw inrichting? Bekijk hier alle informatie om een tot een juiste inrichting te komen.
Akoestisch advies

Akoestisch advies

Weet u precies wat uw collega aan de telefoon heeft besproken? Heeft u moeite met concentreren aan uw bureau? Kunt u het luchtsysteem inmiddels als een van de beste imiteren? Dan is het tijd om de akoestiek op kantoor te verbeteren.
Kabelmanagement

Kabelmanagement

Op een modern kantoor wordt op verschillende manieren gebruik gemaakt van uiteenlopende apparaten. Het is belangrijk dat er snel geschakeld kan worden tussen verschillende functies zonder dat er snoeren of aansluitingen in de weg liggen.
Ergonomisch advies

Ergonomisch advies

Ergonomie speelt een centrale rol in de continu veranderende wereld van werkplekken. Het streven naar ergonomisch werken gaat verder dan enkel het kiezen van de juiste bureaustoel of het aanschaffen van een in hoogte verstelbaar bureau. Het draait om het ontwikkelen van een werkruimte die perfect is afgestemd op het lichaam van de werknemer en de aard van de uit te voeren taken. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die de ergonomie van de werkplek optimaliseren.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.