DPI Services: onze partner voor montage, transport en onderhoud

Heeft u bij ons net uw compleet nieuwe kantoorinrichting gekozen, dan is het fijn dat we u ook ondersteunen in het verdere proces. Onze partner in het transporteren, monteren en onderhoud van uw meubels is DPI Services . Met jarenlange ervaring in de kantoorinrichtingsbranche zorgt DPI Services ervoor dat uw meubilair op het juiste moment gebruiksklaar is en uiteraard op de juiste plek staat.

Vakkundige plaatsing en installatie

DPI Services ontvangt uw meubilair of projectstoffering in het magazijn in Culemborg. Hier slaan we het tijdelijk op, totdat alle bestelde producten geleverd zijn en we bij u aan de slag kunnen om alles vakkundig te plaatsen en te installeren. Het zou zonde zijn als uw ruimte nog net niet af is en ze de meubels plaatsen, terwijl de schilder nog langs moet komen. Daarom stemmen we de planning nauwkeurig met u af.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

In goede handen bij DPI Services

DPI Services regelt het hele traject rondom de levering van uw kantoorinrichting. Denk hierbij aan:
 
  • Inventarisatie
  • Advies over bekabeling
  • Levering
  • Montage
  • Installatie
  • Onderhoud
DPI Services onderhoud

Levering en montage

Bij het leveren van de producten is het goed om te weten dat DPI Services ook de meubels voor u monteert. Werkplekken worden bijvoorbeeld vrijwel altijd ongemonteerd geleverd en deze zetten ze graag voor u in elkaar. Zij hebben daar de kennis, kunde en het juiste gereedschap voor. Zo weet u zeker dat het goed zit. Daarnaast hebben de monteurs van DPI Services veel ervaring met kabelmanagement, dus ook het aansluiten van uw bekabeling kunt u aan ze toevertrouwen.
Levering en montage

Onderhoud van uw meubilair

Onderhoud van uw meubilair en stoffering verlengt de levensduur aanzienlijk. DPI Services helpt u daarbij en controleert bijvoorbeeld kwetsbare delen in meubilair. Na een paar jaar intensief gebruik kan het voorkomen dat meubels slijten. Ook dan helpen we u graag om deze intensief te reinigen of, indien nodig, te voorzien van nieuwe stoffering. Zo hoeft u geen nieuwe meubels te kopen. Dat is pas duurzaam!
Onderhoud van uw meubilair

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.