Vloerlamp

Een vloerlamp in een entree, lobby, wachtruimte of in de loungeruimte op kantoor biedt naast sfeerverlichting ook een huiselijke sfeer. De gasten of bezoekers komen tot ontspanning in een lobby met een zitje èn vloerlamp. Een mooie vloerlamp is vaak ook meteen een eyecatcher in de ontvangstruimte.

Lees meer

In de hedendaagse kantoren zijn er vaak ontspanningsruimtes voor medewerkers gecreëerd. Hier past een vloerlamp ideaal bij. Even een tijdschrift lezen of de krant is een stuk makkelijker en gezelliger wanneer er een vloerlamp in de buurt is.

Kenmerken van een vloerlamp

  • Vloerlampen worden ook wel staande lampen genoemd.
  • Een vloerlamp past bijna overal en kan iedere denkbare vorm aannemen; van een functionele lamp tot een exclusief verlichtingsdesignobject.
  • Veel staande lampen kunnen voorzien zijn van een dimmer. Hierdoor kan de lichtintensiteit zelf bepaald worden.
  • In sommige gevallen is de lampenkap van een vloerlamp gemaakt van akoestisch materiaal. Dit biedt als extra voordeel dat omgevingsgeluiden gedempt worden.

Vloerlampen, moderne staande lampen of design lampen. Voor elk interieur bieden wij een passende verlichting. Zoekt u vloerlampen met kap, een houten vloerlamp of booglampen? Misschien juist een staande leeslamp voor een klassieke inrichting. Hier vindt u alle mogelijkheden voor staande lampen.

Welke vloerlamp past bij mij?

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden van een vloerlamp die variëren van energiezuinige LED lampen tot design verlichting en van halogeen leeslampen tot diverse soorten kappen. Onze experts staan voor u klaar. Bezoek één van onze showrooms in Rotterdam of Purmerend of bel 088-650 12 34 voor meer informatie over ons ruime assortiment vloerlampen.