Kabels opbergen

Kabelmanagement is de moderne verzamelnaam voor het beter wegwerken van de bekabeling rondom de kantoorwerkplek. Los slingerende kabels is op vele kantoren een bekend verhaal. Ondanks moderne technieken als bluetooth, wireless, lan etc. blijven wij zitten met een veelvoud aan kabels. In de praktijk is dit een rommelige bal spaghetti van kabels, daarbij is dit natuurlijk ook gevaarlijk. Daarom bieden wij kabelmanagement.

Lees meer

1 / 1

Op een modern kantoor wordt op verschillende manieren gebruik gemaakt van uiteenlopende apparaten. Het is belangrijk dat er snel geschakeld kan worden tussen verschillende functies zonder dat er snoeren of aansluitingen in de weg liggen. Voor efficiënte en flexibele werkplekken is kabelmanagement daarom een essentieel onderdeel van de kantoorinrichting.

De vele mogelijkheden van kabelmanagement

Voor een opgeruimd en veilig kantoor is efficiënt kabelmanagement van essentieel belang. Binnen ons uitgebreide aanbod vindt u allerlei handige oplossingen, zoals:

  • cable eaters
  • cable grip elementen
  • kabelslangen
  • kabeldoorvoer potjes en
  • kabelbruggen.

Advies over kabelmanagement?

De Projectinrichter biedt u de ideale oplossing voor losliggende kabels en biedt kabelmanagement. Bij het adviseren en wegwerken van de bekabeling, scannen wij tevens de kantoorwerkplek op overige ergonomische aspecten. Vrijblijvend adviseren wij u over de beste ergonomische hulpmiddelen voor een ideale werkplek. Denk hierbij aan de CPU-houder, flatscreen arm | monitorarm en eventuele concepthouder.
De Projectinrichter biedt voor alle kabelmanagement praktische oplossingen op maat. Wij geven u graag persoonlijk advies over het toepassen van kabelmanagement en het kiezen van een module die past bij uw kantoor. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms in Bergeijk, Rotterdam of Purmerend voor advies over kabelmanagement.