Hanglamp

Hanglampen worden direct aan het plafond bevestigd en bieden vaak functioneel licht. Ook zijn sommige hanglampen die sfeerlicht bieden. Vaak is de keuze voor de soort van verlichting een kwestie van smaak. Het is echter raadzaam om u af te vragen, waar en met welk doel de lamp gebruikt wordt.

Lees meer

Lampen die aan het plafond hangen zijn vaak blikvangers waarmee de ruimte wordt gedecoreerd. Een hanglamp dient een ruimte gelijkmatig te verlichten. Er zijn ook design hanglampen. Deze zijn geschikt voor het accentueren van bij voorbeeld uw entree. Wij bieden een zeer brede collectie kantoorverlichting. De hoogwaardige materialen in combinatie met kleuren benadrukken de inrichting. Een hanglamp maakt simpelweg de inrichting van uw ruimte compleet.

Voordelen van een hanglamp

  • Ze werken als blikvanger in verschillende kantoorruimtes of ontvangstruimtes, zoals lobby’s of entrees.
  • Er zijn ook hanglampen met akoestische waarden die het geluid absorberen. Vooral in een ontvangstruimte of vergaderruimte is dit ideaal, zodat het geluid niet nagalmt en geen overlast geeft aan de overige aanwezigen.
  • Bieden functionele en sfeerverlichting in diverse omgevingen.

Ruime keuze in hanglampen

Bij ons vindt u moderne, design, klassieke en energiezuinige hanglampen. Graag adviseren wij u over de verlichting, bel 088 - 650 12 34 voor meer informatie over verschillende soorten lampen. Onze experts geven u geheel vrijblijvend advies over hanglampen! U kunt ook altijd langs komen in een van onze showroomvestigingen: De Projectinrichter Showroom Purmerend of in Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.