Zorgmeubilair met zorg geselecteerde projectinrichting

Voor organisaties waar meubilair intensief wordt gebruikt maar, duurzaamheid en hygiëne zeer belangrijk zijn hebben wij als De Projectinrichter een groot aantal passende producten. Of het nu gaat om zitmeubilair, tafels, hygiënische gordijnen of elastische vloeren die eenvoudig schoon te houden zijn, onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Nicky Gieskens accountmanager

Onze expert voor zorgmeubilair

Zorgmeubilair en meer 

Naast een compleet assortiment meubilair beschikken wij ook over een zeer ruime collectie projectstoffering, zoals antibacteriële gordijnen, rubber-, vinyl- en pvc-vloeren en linoleum. Of het nu gaat om een ziekenhuis, zorginstelling, revalidatiecentrum of ouderenzorg, voor elke ruimte biedt De Projectinrichter een passende oplossing.

Zorgmeubilair met lange levensduur 

Één van de belangrijkste grondstoffen waaruit zitmeubilair voor de zorgsector is gemaakt is beukenhout. Het doodt bacteriën, het is sterk, soepel, heeft een warme uitstraling en is geschikt om jarenlang intensief te worden gebruikt. Bij zorgmeubilair wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen voor de bekleding van de stoelen. De Projectinrichter maakt gebruik van stoffen die bij uitstek voor zorgmeubilair geschikt zijn:

 • Oniro Puxx
 • Stamskin
 • Verotex
 • Wetcare
Zorgmeubilair bij De Projectinrichter

  Puxx is een milieuvriendelijk PU leder van Oniro. Na jarenlange ontwikkeling is hier een fantastisch product voor de zorg uitgekomen. Het is gemakkelijk te reinigen, zeer sterk (300.000 Martindale), waterdich en bevat geen weekmakers. Verder is hij makkelijk te desinfecteren met alcohol, chloor en waterstofperoxide. Daarnaast is hij leverbaar in 24 kleuren. Puxx is verdeeld in Puxx 1 & Puxx 2. Puxx 2 heeft nog een natuurlijke uitstraling die op echt leder lijkt. Daarnaast kan er ook nog voor ‘Welded’ gekozen worden (gecapitonneerd).
  Het kunstleer van Stamskin is elastisch en soepel en biedt uitstekend zitcomfort. De stof biedt een lange levensduur en voor het reinigen van het zorgmeubilair kan een zachte borstel met water en zeep gebruikt worden.

  Gordijnen voor in de zorg 

  In de zorg is hygiëne van groot belang. Om verspreiding van micro-organismen (zoals bacteriën en schimmels) te beperken is een aantal gordijnstoffen uitgevoerd met een antimicrobiële behandeling. Zodra bacteriën in contact komen met de vezels van de stof gaan de bacteriën dood. Daarnaast is privacy ook van belang en bieden we separatiegordijnen aan voor in de wachtkamer, patiëntenkamer of de behandelruimte. 

  Zorgmeubilair gordijnen voor in de zorg

  Elastische vloeren 

  Het is van essentieel belang dat de vloeren in de gezondheidszorg vloeistofdicht en eenvoudig, effectief en efficiënt te reinigen zijn. De vloeren in de gezondheidszorg dienen daarnaast stof- en allergievrij, antislip en chemicaliënbestendig te zijn. 
  Homogene vinylvloeren, marmoleum en ook linoleum bieden deze oplossingen. 

  Ook een complete hygiënische zorginrichting met zorgmeubilair? 

  De Projectinrichter biedt alles voor het hygiënisch inrichten van uw ziekenhuis of zorginstelling. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen bij de keuze van het juiste zorgmeubilair en projectstoffering. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms in Oostzaan, Bergeijk of Rotterdam voor onze collectie van zorgmeubilair.

  Harry Buscher

  Onze expert voor hygiënische vloeren