Zorgmeubilair: verantwoord meubilair voor in de zorg

Voor organisaties waar meubilair intensief wordt gebruikt én waar duurzaamheid en hygiëne zeer belangrijk zijn, hebben wij een groot aantal passende producten. Of het nu gaat om zitmeubilair, tafels, hygiënische gordijnen of elastische vloeren die eenvoudig schoon te houden zijn, onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden van zorgmeubilair

Met zorg geselecteerde projectinrichting

Naast een compleet assortiment meubilair beschikken wij over een zeer ruime collectie projectstoffering, zoals antibacteriële gordijnen, rubber-, vinyl- en pvc-vloeren en linoleum. Of het nu gaat om een ziekenhuis, zorginstelling, revalidatiecentrum of ouderenzorg, voor elke ruimte bieden we een passende oplossing.
 

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Zorgmeubilair met lange levensduur

Eén van de belangrijkste grondstoffen waaruit zitmeubilair voor de zorgsector is gemaakt is beukenhout. Het doodt bacteriën, het is sterk, soepel, heeft een warme uitstraling en is geschikt om jarenlang intensief te worden gebruikt. Bij zorgmeubilair wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen voor de bekleding van de stoelen. Deprojectinrichter maakt gebruik van stoffen die bij uitstek voor zorgmeubilair geschikt zijn:
  • Oniro Puxx
  • Stamskin
  • Verotex
  • Wetcare
Zorgmeubilair van Brunner

Gordijnen voor in de zorg

In de zorg is hygiëne van groot belang. Om verspreiding van micro-organismen (zoals bacteriën en schimmels) te beperken is een aantal gordijnstoffen uitgevoerd met een antimicrobiële behandeling. Zodra bacteriën in contact komen met de vezels van de stof gaan de bacteriën dood. Daarnaast is privacy ook van belang en bieden we separatiegordijnen aan voor in de wachtkamer, patiëntenkamer of de behandelruimte. 
Zorgmeubilair gordijnen voor in de zorg

Elastische vloeren

Het is van essentieel belang dat de vloeren in de gezondheidszorg vloeistofdicht en eenvoudig, effectief en efficiënt te reinigen zijn. De vloeren in de gezondheidszorg dienen daarnaast stof- en allergievrij, antislip en chemicaliënbestendig te zijn. Homogene vinylvloeren, marmoleum en ook linoleum bieden deze oplossingen. 
2Tec2 Moonrock geweven vinyl vloerbedekking zorginstelling

Ook een complete hygiënische zorginrichting met zorgmeubilair?

Deprojectinrichter biedt alles voor het hygiënisch inrichten van uw ziekenhuis of zorginstelling. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen bij de keuze van het juiste zorgmeubilair en projectstoffering. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms in Oostzaan, Bergeijk, Groningen of Rotterdam voor onze collectie van zorgmeubilair.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.