Akoestische fauteuil

Een akoestische fauteuil wordt veel toegepast binnen open kantoorruimtes. Een hoge fauteuil zorgt ervoor dat bellen en informeel overleggen mogelijk is zonder dat dit al te veel geluidoverlast geeft aan de andere medewerkers.

Lees meer

1 / 1

Een rustige en prettige werkomgeving is goed voor de productiviteit. Juiste kantoormeubelen, waaronder akoestische fauteuils, spelen een grote rol bij de akoestische waarde binnen het nieuwe werken kantoor.

Wat zijn de voordelen van een akoestische fauteuil?

  • Een akoestische fauteuil of lounge werkplek, voorkomt het nagalmen van geluid door de hoge en zachte materialen, de kantoormedewerker kan zich eenvoudig terug trekken.
  • De akoestische eigenschappen en de visuele afscheiding zorgen ervoor dat hoge fauteuils goed door gaan als informele overleg plek.
  • Ideaal toepasbaar als belfauteuil om een telefoongesprek met je mobiel te voeren.
  • In vele akoestische fauteuils is het mogelijk om je telefoon op te laden door een elektrapunt in de romp van het fauteuil. Zo kun je blijven bellen, zonder bang te hoeven zijn dat de telefoon leegraakt.
  • Alle akoestische meubelen, zo ook een akoestische fauteuil, is getest op de akoestische waarden. Deze testrapporten zijn op onze site terug te vinden bij de producten.

Welke akoestische fauteuil past bij mij?

Er zijn vele variaties mogelijk met een akoestische fauteuil. De Projectinrichter heeft een uitgebreide collectie met fauteuils. Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze. Kunt u niet in een keer beslissen dan is het mogelijk om een akoestische fauteuil op proef nemen. Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies u kunt altijd langs komen in één van onze showrooms. Onze experts staan voor u klaar! Onderstaand enkele voorbeelden uit onze collectie akoestische fauteuils.