Krukken

Krukken voor kantoor en horeca zijn in verschillende uitvoeringen en hoogtes verkrijgbaar, in zowel moderne als traditionele designs. Met verschillende soorten onderstellen, van krukken met een 4-poot onderstel tot krukken met een slede- of draadframe onderstel.

Lees meer

Beschikbaar in verschillende modellen en zithoogtes, variërend van lage krukken tot hoge krukken die al dan niet in hoogte verstelbaar zijn. De kruk is een multifunctioneel zitmeubel dat zeer flexibel inzetbaar is en verschillende toepassingsmogelijkheden kent.

Een kruk voor op kantoor

De kruk wordt steeds vaker gezien en toegepast in de werk- of kantooromgeving. Een kruk biedt de mogelijkheid om even snel bij een collega aan het bureau aan te schuiven. Onze collectie biedt naast krukken, met een vaste zithoogte, ook krukken die in hoogte verstelbaar zijn. Deze werkkrukken zijn uitermate geschikt voor zit-sta werkplekken en voor het werken aan hoge werktafels of statafels. 
Heeft u op kantoor flexplekken, werkplekken waar meerdere werknemers gebruik van maken? Wij adviseren dan een ergonomische kruk. Deze kruk heeft de eigenschap om zich geheel naar de lichamelijke houding van de werknemer of gebruiker aan te passen. Tevens ondersteunt een ergonomische kruk een gezonde werkhouding achter het bureau en voorkomt zo nek-en rugklachten. Ook als kassastoel of loketstoel is een ergonomische kruk een zeer geschikte keuze.

Hoge krukken: onmisbaar zitmeubilair voor bar, restaurant of bedrijfskantine

Hoge krukken als barstoelen en barkrukken zijn in te zetten en onmisbaar als zitplaats aan de kantinetafel in de bedrijfskantine maar ook aan de bar, in een loungeruimte, restaurant of welke horecagelegenheid dan ook. De modellen hoge krukken in onze collectie zijn eindeloos en voor elke inrichting of stijl is er wel een kruk te vinden die voldoet aan al uw wensen. Op zoek naar een kruk op de voor ù ideale zithoogte voor statafel of bar? Ons advies: een in een in hoogte verstelbare kruk. Deze zijn verstelbaar van 60 tot 80 cm zithoogte waardoor de kruk altijd op de meest ideale en comfortabele hoogte instelbaar is.

Een lage kruk: multifunctioneel, als voetenbank of bijzettafel

Een lage kruk is een multifunctioneel zitmeubel en is ideaal te gebruiken als toevoeging aan vrijwel elk zitmeubel op kantoor, in de ontvangstruimte, directiekamer of vergaderkamer. Een lage kruk is een verlengstuk van uw fauteuil, loungestoel of bank. Een lage kruk biedt de mogelijkheid om van optimaal comfort te genieten door hem in te zetten als voetenbank, de voeten even omhoog voor een fijn relaxmoment. 
Op zoek naar een stijlvol tafeltje waar u uw vakliteratuur of magazines op kwijt kunt? In onze collectie hebben we ook mooie lage design krukken die zeker niet misstaan als bijzettafel in bijvoorbeeld de ontvangstruimte op kantoor of hotellobby.

Advies voor een kruk voor uw kantoor of restaurant?

Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen bij de keuze van de juiste kruk. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan krukken voor kantoor, werkkrukken, hoge krukken, lage krukken, barkrukken, barstoelen, kassastoelen en loketstoelen. U heeft keuze uit verschillende designmerken. Onder andere: Artifort, Casala, Hay en Wiesner Hager. 

Onze collectie krukken met eigen ogen bekijken? Kom dan inspiratie opdoen in één van onze mooie showrooms in Purmerend of Rotterdam. Of bel naar telefoonnummer 088 650 1234 voor al uw vragen of een offerte. Wij helpen u graag.