Rustig bellen op kantoor

Menig onderzoek heeft aangetoond dat bellende collega’s als één van de voornaamste irritatiebronnen op kantoor wordt ervaren. Met de open kantoortuinen van nu, waar het Activity Based Working concept wordt toegepast, zorgen rinkelende telefoons en bellende collega’s gemakkelijk voor geluidsoverlast op de werkvloer. Ons advies is om uw kantoorruimte in te richten met speciale belplekken. Zoals bij telefonische vergaderingen en conference calls. Om het geluidsoverlast van bellen te reduceren zijn er verschillende soorten akoestisch belmeubilair mogelijk die u kunt toepassen bij de inrichting ban uw kantoor of bedrijfsruimte.

Belplek zonder ingrijpende en kostbare verbouwing van uw kantoorruimte?

Dat kan door gebruik te maken van een semi-gesloten belplek als een akoestische zithoek. Of door een geheel gesloten telefonische vergaderruimte in de werkomgeving te plaatsen. Een akoestische container of cabine is uitermate geschikt om telefonisch te vergaderen of een conference call in te houden. Deze aanzienlijk kostenbesparende oplossing is tevens makkelijk en snel toepasbaar. Deze belplekken zijn uiterst flexibel en kunnen eventueel meeverhuisd worden. Ze zijn daarmee een interessante investering.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Onze belcel expert aan het woord

Onze belcel expert aan het woord

Een belcel wordt gekenmerkt door een hoge rug- en zijleuningen, die zorgen voor de nodige privacy en comfort. Hij biedt de mogelijkheid om rustig en comfortabel, individueel te kunnen bellen. Om het geluidsoverlast van de telefoongesprekken aanzienlijk te reduceren, zijn de belstoelen gestoffeerd met akoestische, geluiddempende bekleding.

Cas NotenAccountmanager

Beperkte kantoorruimte beschikbaar?

Een belcel aan de muur of wand is in de meeste gevallen dé oplossing. Een belcel is een module die aan de muur bevestigd kan worden en zodoende slechts beperkte kantoorruimte in beslag neemt. Er is vrijwel altijd plek om er een belcel aan de wand te installeren. Daarnaast zorgt de vormgeving van een belcel ervoor dat hij - als een echte blikvanger - opvalt in iedere werkomgeving.
Bosse Bosselino akoestische belcel in ruimte

Vaste werkplek en toch rustig en verstaanbaar kunnen bellen

In het geval van vaste werkplekken met een telefoon, zoals bijvoorbeeld bij callcenters, kan geluidsoverlast een probleem worden. Dit geluidsprobleem is op te lossen door bijvoorbeeld werkplekken in te richten met de juiste kantoorattributen als akoestische bureauschermen en –wanden. Hiermee kunnen belplekken ingericht worden waar rustig en verstaanbaar gebeld kan worden en waar men zich kan afschermen voor de werkomgeving.
Steelcase Divisio bureauscherm op kantoor

Advies over de inrichting van belplekken op uw kantoor?

Ons team van experts helpt u graag bij het maken van de juiste keuze van een belstoel, belcel of het realiseren van een ruimte in een ruimte waar u in alle rust kunt bellen of telefonisch vergaderen. Bel 088 - 650 1234 voor een afspraak of kom langs in één van onze vestigingen in Bergeijk, Oostzaan, Groningen of Rotterdam voor advies over de inrichting van beplekken op kantoor of call center.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.