Zitbanken

Zitbanken zijn een veelzijdig en multifunctioneel meubelstuk. De zitbank komt dan ook veelvuldig voor in zakelijke of publieke en openbare omgevingen. Zitbanken en fauteuils in de lounge, entree of ontvangstruimte van uw kantoor zijn het visitekaartje van uw bedrijf naar uw klant.

Lees meer

Zitbanken voor zakelijk gebruik 

Zitbanken kennen vele verschillende toepassingen en eigenschappen.  

  • Modulaire zitbanken bieden een flexibele zitoplossing waarbij moeiteloos de opstelling gewijzigd kan worden met extra zitplaatsen of speciale modules als een hoekopstelling in bijvoorbeeld een lounge, wachtkamer of entree.  
  • Bij akoestische problematiek op kantoor, open kantoorruimtes of werkplekken bieden akoestische lounge banken een oplossing. De geluiddempende werking in de zitbank zorgt voor meer rust en draagt bij aan een prettige werkomgeving met vitale werknemers. Daarbij kan de hoogte van de rugleuning bijdragen aan het creëren van extra privacy binnen een werkomgeving met veel rumoer en ruis. 

Advies over zitbanken? 

Graag adviseren onze experts u geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden van zitbanken en helpen u graag bij het maken van een keuze uit ons ruime aanbod aan zitbanken. Of u nu op zoek bent naar een bank voor de kantine, bioscoop, lounge, college- of vergaderzaal, een bank voor buiten, een wandbank, een treinbank (ideaal voor gebruik als kantinebank) of naar comfortabele wachtbank die lang wachten zo prettig mogelijk maakt. Wij helpen u graag. Ook bij het maken van een keuze en informeren wij u graag bij de mogelijkheden van verschillende onderstellen, als een traverse en extra mogelijkheden als koppelbare banken. Bekijk hieronder een selectie van alle zitbanken.