Gebruiksfase

De gebruiksfase betekent bij deprojectinrichter niet het einde van onze dienstverlening. Wij zien deze fase als een doorlopend proces, waarin we de vitaliteit en duurzaamheid van uw werkomgeving waarborgen en zelfs kunnen verbeteren. Hier komt onze toewijding aan circulair inrichten opnieuw naar voren. Onze aanpak is niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënt voor u als gebruiker. We streven ernaar om, ondanks onvermijdelijke slijtage, zowel de esthetiek als de functionaliteit van uw werkomgeving voortdurend te ondersteunen en te verbeteren.

Onderhoudsadvies

Onderhoudsadvies

Regelmatig onderhoud van uw kantoormeubelen en stoffering is cruciaal om er zo lang mogelijk van te genieten. Goed onderhoud verlengt niet alleen de levensduur en vermindert kosten, maar zorgt ook dat uw bedrijf een uitstekende eerste indruk maakt. Een schone en veilige werkomgeving draagt bovendien bij aan de tevredenheid en productiviteit van uw werknemers.
Levensduurverlengend onderhoud

Levensduurverlengend onderhoud

Met levensduur verlengend onderhoud garanderen we dat uw kantoormeubilair en -stoffering hun maximale potentieel bereiken. Deze gespecialiseerde service richt zich op diepgaand onderhoud en reparaties, essentieel voor het behouden van zowel de esthetische als functionele kwaliteit van uw werkomgeving, en helpt zo de totale levensduur van uw kantoorinrichting te verlengen.
Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Wist u dat veel werkplekken in Nederland verrassend onhygiënisch zijn? Met specialistische reiniging pakken we dit probleem aan door uw kantoormeubilair en -stoffering diepgaand te reinigen. Met onze grondige aanpak verwijderen we hardnekkige vlekken en ingetrokken vuil, voor een frisse, gezonde en uitnodigende werkomgeving.
Hernieuwd meubilair

Hernieuwd meubilair

Kwaliteitsmeubelen verdienen een tweede leven. Nog te vaak wordt kantoormeubilair onnodig afgeschreven, terwijl het technisch gezien vaak nog bruikbaar is. Zonde! Door te kiezen voor gerevitaliseerd meubilair, toont u leiderschap in duurzaam ondernemen en creëert u een stijlvolle, verantwoorde en toekomstbestendige kantoorruimte.
Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructie

Wist u dat wel 80 tot 90% van de bureaustoelen niet goed ingesteld zijn? Zelfs de beste ergonomische bureaustoelen zijn in dit geval nutteloos. Om u te helpen bij het instellen van uw nieuwe bureaustoel hebben we hieronder een gebruiksinstructie, waarmee u de complete werkplek (bureau, stoel en scherm) juist kunt afstellen. Deze gebruiksinstructie is gebaseerd op de huidige arbonormen.
Interne verhuizing

Interne verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen op kantoor en zoekt u hulp om dit goed te regelen? Wij begrijpen dat het meer is dan alleen het sjouwen van spullen. Het gaat om een nauwkeurige planning waarbij elk detail belangrijk is, van het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van bureaus tot het goed organiseren van de kabels. Ontdek hoe onze ervaring met verhuizingen op kantoor ervoor zorgt dat de overgang voor u en uw team makkelijk en zonder gedoe verloopt.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.