Gebruiksfase

De gebruiksfase betekent bij deprojectinrichter niet het einde van onze dienstverlening, maar een doorlopend proces waarin we de vitaliteit en duurzaamheid van uw werkomgeving waarborgen. Hier komt onze toewijding aan circulair inrichten opnieuw naar voren. Onze aanpak is niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënt voor u als gebruiker. Met diensten als levensduur verlengend onderhoud streven we ernaar om - zelfs te midden van onvermijdelijke slijtage - niet alleen de esthetiek, maar ook de functionaliteit van uw werkomgeving te behouden.

Onderhoudsadvies

Onderhoudsadvies

Geniet zo lang mogelijk van uw kantoormeubelen en stoffering door goed en regelmatig onderhoud. Op lange termijn werkt goed onderhoud kostenbesparend en levensduur verlengend.
Levensduurverlengend onderhoud

Levensduurverlengend onderhoud

De tijd dat er na een aantal jaren een geheel nieuwe inrichting werd aangeschaft ligt ver achter ons. Het is net als met een auto, bij goed onderhoud gaat de heilige koe aanmerkelijk langer mee! Wij bieden u levensduur verlengend onderhoud van uw meubelen.
Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Ruim een kwart van de werkplekken in Nederland is niet hygiënisch. Dat is de conclusie uit een onderzoek van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) naar het binnenklimaat op de werkplekken van ruim veertig bedrijfspanden.
Hernieuwd meubilair

Hernieuwd meubilair

Meubilair van goede kwaliteit verdient een tweede leven. Veel kantoormeubilair wordt afgeschreven omdat het niet meer past in de nieuwe inrichting. Technisch gezien is het vaak nog volledig of deels bruikbaar. Refurbishment - het controleren, renoveren, vervangen van onderdelen, opfrissen en schoonmaken - maakt meubilair weer als nieuw.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.