Monitorarm

Een monitorarm zorgt voor een betere zithouding en meer ruimte op de kantoorwerkplek.  Verbeter de ergonomische inrichting van uw kantoorwerkplek door gebruik te maken van kantooraccessoires, waaronder een monitorarm of een flatscreenarm. Kantoormeubelen welke voldoen aan de Nederlandse Arbonorm zoals NPR 1813 en Europese normeringen NEN EN 1335 zorgen voor een betere ergonomie op de werkplek.

Lees meer

1 / 1

Deze normeringen zijn ervoor geschreven om de ergonomie op de beeldschermwerkplek te verbeteren. De ergonomie op de kantoorwerkplek is pas goed als elke medewerker zijn of haar bureau of bureaustoel ook echt aan kan passen aan de specifieke individuele wensen.

Monitorarmen en meer 

Naast het afwisselen van de beeldschermwerkzaamheden is het ook belangrijk dat de juiste ergonomische producten toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan CPU houders, een monitorarm of een laptopstandaard in combinatie met een hoogte verstelbaar bureau. Als onafhankelijke projectinrichter kunnen wij u nog veel meer vertellen over arbonormen en regelgeving omtrent de kantoorwerkplek. Wij komen graag bij u langs om inventarisatie te koppelen aan een individueel advies. Dit is namelijk de garantie voor een gezonde werkplek. 
Het toepassen van ergonomische oplossingen binnen het gekozen inrichtingsconcept, toegesneden op elke individuele kantoorwerkplek, vraagt dan ook om veel arbotechnische kennis. Denk hierbij aan geluid op kantoor, luchtbehandeling en de werkplekinrichting.  

Wat zijn de voordelen van een monitorarm? 

  • Voor verschillende monitoren te gebruiken 
  • Geschikt voor flatscreens in diverse maten 
  • Modulair op te bouwen voor meerdere beeldschermen 
  • Een ergonomisch monitorarm is geschikt om de juiste beeldschermhoogte te bepalen 

Advies over het gebruik van een monitorarm? 

Wij geven u geheel vrijblijvend advies! U kunt ook altijd langs komen in onze showrooms in Rotterdam of Purmerend voor advies over het juiste gebruik en de vele voordelen van een monitorarm.