Circulaire producten voor een betere wereld

De Projectinrichter hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering met respect voor milieu en mens. Daarnaast ontstaat niet alleen vanuit de overheid maar ook vanuit de markt een steeds grotere vraag naar duurzaamheid. Een gezonde en leefbare werkomgeving voor nu én later. Het aanbieden van circulaire producten is een belangrijke manier om bij te dragen aan een circulaire economie.

Wat is een circulair label?

Het circulair label van deProjectinrichter staat voor duurzaamheid in elk aspect van het productieproces. Producten met dit label hebben een volledige Environmental Product Declaration (EPD) en zijn ontworpen met modulariteit, waardoor elk onderdeel afzonderlijk vervangbaar is. De producent garandeert een 100% terugname aan het einde van de gebruiksduur van het product, en deze producten voldoen aan alle relevante duurzame certificeringen.

Met het label maakt deprojectinrichter het u mogelijk om bewust duurzame keuzes te maken in meubilair. U kunt eenvoudige honderden producten met elkaar vergelijken.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Duurzaam maatwerk voor uw kantoorinrichting

Investeren in circulair geproduceerd meubilair is een geweldige eerste stap. Maar op weg naar een compleet duurzame werkomgeving is er nog veel meer mogelijk! Wij helpen u graagkijken graag met u mee. Zzodat u uw nieuwe én huidige meubilair duurzaam kunt blijven gebruiken. Wist u bijvoorbeeld dat u meubilair kunt leasen of laten vernieuwen (refurbishen)?

Een overzicht van onze circulaire diensten:
  • Inventarisatie van uw kantoorinrichting voor circulair gebruik  
  • Operational lease of sale & leaseback
  • Levensduurverlengend onderhoud van uw bestaande meubilair
  • Specialistische reiniging van uw meubilair of projectstoffering
  • Refurbishment van uw bestaande meubilair
  • Retourname van uw kantoormeubilair of projectstoffering
Duurzaam maatwerk voor uw kantoorinrichting

Revitalisatie: refurbished kantoormeubelen


Door middel van revitalisatie, vaak aangeduid met termen als refurbishment en hernieuwing, krijgt bestaand kantoormeubilair een tweede leven. Dit gaat verder dan alleen een opfrisbeurt; het is een diepgaande transformatie waarbij bestaande meubelstukken worden omgetoverd tot moderne, aantrekkelijke items die naadloos aansluiten bij de stijl van hedendaagse kantoren. Door meubilair te revitaliseren, behouden we waardevolle grondstoffen en verkleinen we de noodzaak voor nieuwe productie, waardoor we een duurzamere toekomst ondersteunen.
Circulair inrichten

Samen de keten sluiten

Investeren in een duurzame werkomgeving eindigt niet bij de aanschaf van circulair meubilair. Dat is pas het begin! DPI kijkt op ieder moment van de levensduur van uw meubilair met u mee. Bij aanschaf, bij onderhoud en reiniging. Wij helpen u om meubilair een tweede leven te geven. En nemen het zelfs retour voor hergebruik. Zo sluiten we samen de keten. We verminderen het gebruik van nieuwe grondstoffen door hergebruik en verminderen de hoeveelheid afval in onze branche. Zo richten we samen de werkomgeving écht zo duurzaam mogelijk in.
Projectinrichting Shimano Europees Hoofdkantoor in Eindhoven

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Onze experts helpen u graag bij het maken van een verantwoorde keuze voor de inrichting van een duurzame werkomgeving. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in één van onze showrooms. We laten u graag alle mogelijkheden voor een circulaire inrichting zien en ervaren.
 

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.