Showroom Oostzaan

Zodra u onze showroom in Oostzaan binnenstapt, maakt u kennis met de vele slimme kantooroplossingen. In ons zogenoemde work-life experience center werken en vergaderen we dagelijks, maar het is ook een plek om samen te komen. Om de dag gezamenlijk op te starten met een kopje koffie of thee. Vervolgens kiest iedereen de werkplek die het beste overeenkomt met de taken die er op de planning staan. Dit verandert natuurlijk gedurende de dag en daarom blijven we in beweging.

De indeling van ons work-life experience center

U loopt via de trap het openbare gedeelte in, waar u wordt ontvangen door een van onze collega’s. Links van deze ruimte ziet u een indeling die iets weg heeft van een woonkamer. De huiselijke stijl zorgt direct voor een welkom gevoel. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor een kort overleg of om even snel de mail bij te werken; een aanlandplek noemen we dat ook wel. Kijkt u iets verder, dan ziet u de meer afgesloten ruimtes. Hoewel het er op het eerste gezicht misschien niet zo uitziet, zit er ontzettend veel diversiteit in deze ruimtes. Iedere plek typeert namelijk een andere vorm van werken en vergaderen. Hoe iedere ruimte wordt gebruikt en welke slimme oplossingen we hebben toegepast, leggen we u graag terplekke uit.
De indeling van ons work-life experience center

Uitgebreide stalenruimte

We zijn echt veel meer dan de standaard verkoper van kantoormeubilair: we zijn een partner die net even dat stapje harder rent dan de rest. En hoewel we u in onze showroom alles kunnen vertellen over de werkplekken en projectstoffering, hebben we niet alles op voorraad. Wat we wel hebben, is een hele toffe stalenruimte, waar we van ieder materiaal en ieder stofje een staal hebben liggen. Met behulp van die stalen kunnen we uw favoriete samenstelling configureren.
Uitgebreide stalenruimte

Kom bij ons langs

Het is natuurlijk hartstikke leuk om u op onze website te zien, maar we kunnen u pas écht goed helpen als we u spreken. U bent daarom van harte uitgenodigd om langs te komen in ons work-life experience center. Hiervoor kunt u heel eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 088-650 1234 en Oostzaan te selecteren in het menu. Een mailtje naar info@deprojectinrichter.com of onderstaand contactformulier invullen mag natuurlijk ook!

Contactgegevens

Skoon 56

1511 HV Oostzaan

Telefoonnummer: 088-6501234

Openingstijden: ma-vr van 09:00-17:00 uur

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.