Akoestische panelen

Akoestische panelen bieden akoestische oplossingen voor op kantoor. De panelen zijn van veel verschillende materialen gemaakt. Het nagalmen van geluid kan voorkomen worden door gebruik te maken van zachte materialen.

Lees meer

1 / 1

Stoftegels, een wand van vezelfilt of walldecor van bamboe pulp werken geluidsisolerend. Daarnaast bieden deze panelen privacy en bij veel telefonisch werk verminderd het geluid.

Akoestische panelen zijn in een kantoor soms essentieel om het werken nog plezieriger te maken. Omdat wij telkens op zoek zijn naar de beste oplossingen voor uw kantoor met onze kantoormeubelen, vindt u bij ons ook akoestische panelen van veel verschillende materialen. Er is een keuze in panelen aan de wand of panelen aan het plafond. In beide gevallen kost het u geen extra ruimte en met  deze panelen creëert u de ideale werkruimte die u nodig heeft.

De vele voordelen van akoestische panelen

  • Akoestische panelen helpen om de akoestiek op kantoor te verbeteren.
  • Ze zijn eenvoudig te monteren en vaan ook weer te demonteren om elders te plaatsen.
  • U heeft keuze in vele afmetingen, vormen en kleuren. Er is altijd wel een kleur die bij de uitstraling van uw kantoorinrichting past.
  • Er is geen ruimteverlies. De panelen zijn aan de bestaande wanden of plafonds te plaatsen.

Advies over akoestische panelen?

De Projectinrichter is niet gebonden aan een kantoormeubelen leveranciers en biedt onafhankelijk advies over akoestische panelen. Graag komen wij bij u langs om bijvoorbeeld een akoestische meting te doen. Uiteraard kunt u ook in één van onze showrooms langskomen. Onze experts staan voor u klaar. Onderstaand enkele voorbeelden uit onze collectie akoestische panelen.