Onze revitalisatiepartners

Bij deprojectinrichter geloven we sterk in de kracht van revitalisatie als een stap naar een duurzamere toekomst. In onze missie om duurzame kantoorinrichting te bevorderen, werken we samen met een divers netwerk van revitalisatiepartners. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om een breed scala aan duurzame oplossingen te bieden, van het opknappen van bestaand meubilair tot het creëren van nieuwe, innovatieve producten. Elk van deze partners draagt op unieke wijze bij aan onze visie, waardoor we in staat zijn om aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Revitalisatie: samen sterk voor duurzaamheid

Revitalisatie is een kernonderdeel van onze duurzame bedrijfsvoering. Dit proces omvat het vernieuwen en hergebruiken van bestaand kantoormeubilair, waardoor het een tweede leven krijgt. Samen met onze partners, die specialist zijn in verschillende aspecten van revitalisatie, zorgen we ervoor dat meubelstukken worden opgeknapt en aangepast aan de hedendaagse standaarden en wensen. Dit proces draagt niet alleen bij aan het verlagen van de milieu-impact, maar biedt ook economische voordelen door de verlenging van de levensduur van kantoormeubilair.
 

Meerten Castelijns

Expert in de regio

De beste match voor het kantoor van de toekomst

Als onafhankelijke speler op het gebied van kantoorinrichting en projectstoffering, werken we samen met diverse partners om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Deze samenwerkingen garanderen dat we niet alleen aan de specifieke behoeften van uw medewerkers en bezoekers voldoen, maar ook positief bijdragen aan de wereld van morgen. Elk partnerschap versterkt onze missie om kantoorinrichtingen te transformeren voor een duurzamere toekomst.
 

Revitalisatie, refurbishment, hernieuwd meubilair

Hergebruik, revitalisatie, refurbishment, hernieuwing, revisie - deze termen worden vaak door elkaar gebruikt en wijzen allemaal op hetzelfde proces. Ze beschrijven de kunst van het vernieuwen en opwaarderen van bestaand kantoormeubilair om het een tweede leven te geven. Door de levensduur van bestaand meubilair te verlengen en bestaande grondstoffen te behouden, verminderen we de vraag naar nieuwe grondstoffen en energie-intensieve productie.

Het proces bestaat uit meer dan alleen oppervlakkige aanpassingen, het transformeert bestaande items tot frisse, moderne stukken die perfect aansluiten bij hedendaagse kantooromgevingen.
Revitalisatie, refurbishment, hernieuwd meubilair

De veelzijdigheid van revitalisatie

Net als met uw kantoorinrichting kunt u met revitalisatie verschillende kanten op. Door te kiezen voor meerdere benaderingen van revitalisatie, kunnen we een breed scala aan mogelijkheden bieden, afhankelijk van de behoeften van onze klanten.

Zo werken we samen met partners als Havee Meubelen en Studio WAE voor het inkopen van gerevitaliseerd meubilair en circulaire projectstoffering die er als nieuw uitziet. Havee is expert in het op maat hernieuwen van bestaand meubilair dankzij hun uitstekende technische kennis en professionele productielocatie. Studio WAE is gespecialiseerd in circulaire projectstoffering, waarbij bijvoorbeeld oude tapijttegels worden omgevormd tot prachtige nieuwe vloeren.

Om optimaal van uw kantoormeubilair te profiteren en doorlopend inzicht te krijgen in de actuele staat ervan, is meubelmanagement onmisbaar. Looops biedt een slim managementsysteem om de status en levensduur van uw kantoorinrichting efficiënt bij te houden.

Daarnaast hernieuwen we meubilair via Stichting de Inzet, waarbij de focus voor een groot deel ligt op het sociale en maatschappelijke aspect. Als klant profiteert u niet alleen van prachtige refurbished meubelen, maar draagt u ook uw steentje bij aan een inclusieve maatschappij.
 
De veelzijdigheid van revitalisatie

Maatschappelijk bewust ondernemen

Naast onze focus op duurzaamheid, geloven we bij deprojectinrichter sterk in het creëren van kansen voor iedereen. In nauwe samenwerking met partners zoals Stichting de Inzet zetten we specifieke projecten op waarin kantoormeubilair wordt geassembleerd, geleverd en gerevitaliseerd. Cliënten krijgen hiermee de kans om meer specialistisch werk te doen dan alleen reguliere dagbesteding. Deze projecten bieden hen de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Als klant van deprojectinrichter profiteert u van de waarde die onze samenwerking met Stichting de Inzet biedt. U draagt bij aan sociale betrokkenheid en maatschappelijke impact, terwijl u tegelijkertijd kunt vertrouwen op hoogwaardige circulaire kantoorinrichting. Zo laat u zien dat uw organisatie waarde hecht aan duurzaamheid én maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Maatschappelijk bewust ondernemen
Duurzame projectinrichting met circulair meubilair

Ook samenwerken met deprojectinrichter?

Wilt u meer informatie over de samenwerking met onze revitalisatiepartners of bent u geïnteresseerd in een samenwerking met deprojectinrichter? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en met u te bespreken hoe we samen een duurzame en sociale toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een wereld waarin kwaliteit, duurzaamheid en inclusiviteit hand in hand gaan.
 

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.