Implementatiefase

De implementatiefase markeert het moment waarop visie en planning samenkomen in de fysieke realiteit, waarbij uw ideale werkomgeving daadwerkelijk vorm krijgt. Deze cruciale fase draait bij deprojectinrichter om volledig ontzorgen, waarbij we niet alleen een naadloze inhuizing en montage garanderen, maar u ook door elk stap van het proces begeleiden met deskundig projectmanagement.

Nadat we de laatste hand leggen aan uw nieuwe ruimte, kunnen we er met onze gebruiksinstructie ook nog voor zorgen dat uw team volledig op de hoogte is van het gebruik van de nieuwe faciliteiten. Zo maakt u vanaf dag één optimaal gebruik van uw nieuwe werkomgeving.

Inhuizen & montage

Inhuizen & montage

Dat doet onze eigen montagedienst DPI Services. Zodra uw nieuwe werkomgeving bij ons binnen is gekomen, dragen we de inhuizing en montage over aan de experts.
Thuiswerkplek service

Thuiswerkplek service

Door Corona gedwongen heeft het thuiswerken een enorme vlucht genomen. Zeker in de beginsituatie zijn er aardig wat missers gemaakt in het organiseren van een goed ingerichte thuiswerkplek. Omdat het thuiswerken ook na corona zal blijven bestaan, bent u als werkgever gedwongen om dit goed te organiseren.
Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructie

Wist u dat wel 80 tot 90% van de bureaustoelen niet goed ingesteld zijn? Zelfs de beste ergonomische bureaustoelen zijn in dit geval nutteloos. Een zitinstructie kan een enorm verschil maken.
DPI Services

DPI Services

Heeft u bij ons net uw compleet nieuwe kantoorinrichting gekozen, dan is het fijn dat we u ook ondersteunen in het verdere proces. Onze partner in het transporteren, monteren en onderhoud van uw meubels is DPI Services.
Meubelmanagement

Meubelmanagement

Bent u op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om uw meubels te beheren? Met meubelmanagement van deprojectinrichter heeft u altijd inzicht in de actuele staat van uw kantoorinrichting en kunt u data-gedreven beslissingen nemen.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.