Onderhoudsadvies kantoormeubelen en projectstoffering

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw kantoormeubelen en stoffering, is regelmatig onderhoud essentieel. Op lange termijn werkt goed onderhoud kostenbesparend en levensduur verlengend. Ook is een schoon en verzorgd interieur een belangrijke factor voor de uitstraling van uw bedrijf. Het is uw visitekaartje en bepalend voor de eerste indruk. Voor werknemers is het bovendien prettig om in een schone en veilige omgeving te werken.

Wat mooi is, moet mooi blijven!

In de ideale werkomgeving is elk detail belangrijk, en een vlekkeloos interieur hoort daar zeker bij. Niemand wordt blij van vlekken op de vloerbedekking, meubelstoffen of gordijnen. Ze halen direct de glans van uw interieur af. Vergeet daarom, naast het schoonhouden van de kantoormeubelen, de stoffering niet. Dat zorgt ervoor dat wat mooi is, mooi blijft!

Onze experts staan klaar om u te voorzien van onderhoudsadvies, specifiek afgestemd op uw kantoormeubelen en projectstoffering. Sommige producten vereisen specifieke zorg, waarvoor u de onderhoudsvoorschriften als pdf-bestand kunt vinden bij het betreffende product op onze website.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Professioneel onderhoud

Hoewel veel onderhoudstaken intern kunnen worden uitgevoerd, zijn er momenten waarop professionele hulp noodzakelijk is. Als u ongewone slijtage of beschadigingen opmerkt, kan professioneel onderhoud de levensduur van uw meubilair aanzienlijk verlengen. Bovendien brengen experts gespecialiseerde kennis en gereedschappen mee die zorgen voor grondiger en efficiënter onderhoud. Dit betekent niet alleen een verbetering in de uitstraling en functionaliteit van uw meubelen, maar ook een investering in de toekomst.

Professioneel onderhoud is goed voor uw meubilair én voor het milieu. Door meubelen langer in gebruik te houden, vermindert u afval en draagt u bij aan een duurzamere wereld.
Professioneel onderhoud

Preventief onderhoud: voorkomen is beter dan genezen

Door proactief te zijn met onderhoud, kunt u veelvoorkomende problemen en slijtage voorkomen. Eenvoudige dagelijkse handelingen, zoals het vermijden van direct zonlicht en het gebruik van onderzetters, kunnen al een groot verschil maken. Daarnaast is het belangrijk om vlekken direct en op de juiste manier te behandelen. Snel handelen bij morsen voorkomt permanente vlekken en helpt het materiaal in optimale conditie te houden.

Tot slot helpt het om de omgeving schoon en zo veel mogelijk stofvrij te houden, zodat uw meubilair minder snel aangetast wordt door stof en vuil.
 
DPI Services onderhoud

Specialistische reiniging door deprojectinrichter

Een schone werkplek gaat verder dan alleen het oog kan zien. Specialistische reiniging van uw meubelen en projectstoffering is dan ook cruciaal voor het behoud van een gezonde en representatieve werkplek. Hiermee pakken we niet alleen zichtbaar vuil aan, maar ook diepere vervuiling van vaak verwaarloosde onderdelen zoals stoffering, kabelgoten, en bureaustoelen.

Een grondige dieptereiniging draagt bij aan een hygiënischere werkomgeving, vermindert ziekteverzuim en verlengt de levensduur van uw meubilair.
Specialistische reiniging meubilair

Onderhoudstips per materiaalsoort

Ieder materiaal vraagt om een unieke manier van onderhoud. Volg de onderstaande specifieke tips voor het onderhouden van hout, textiel, leder, metaal en kunststof om ervoor te zorgen dat uw werkomgeving in topconditie blijft. Deze richtlijnen helpen u om de levensduur en uitstraling van uw kantoormeubelen en projectstoffering te waarborgen.

Houten meubilair

Houten meubilair heeft een tijdloze uitstraling, maar vraagt om zorgvuldig onderhoud. Regelmatig stof afnemen en het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen houden uw houten meubilair in topconditie.
Sportbedrijf Rotterdam Willem Alexanderbaan inrichting sporterslounge

Textiel en bekleding

Stoffen bekleding kan snel vies worden. We adviseren wekelijkse reiniging met een zachte borstel en periodieke dieptereiniging. Let op de materiaalspecificaties voor het gebruik van reinigingsmiddelen.
Textiel en bekleding

Lederen meubelen

Regelmatig afnemen met een vochtige doek en periodiek behandelen met een leerconditioner houdt het materiaal soepel en voorkomt scheurtjes.
 
Lederen meubelen

Metaal en kunststof

Metalen en kunststoffen oppervlakken zijn vaak eenvoudig te onderhouden. Regelmatig afnemen met een vochtige doek en het vermijden van schurende schoonmaakmiddelen is meestal voldoende.
Metaal en kunststof

Aanvullend onderhoudsadvies of informatie nodig?

Een goed onderhouden kantoor is een productieve en uitnodigende omgeving. Heeft u meer vragen of wilt u advies op maat? Of wilt u het onderhoud graag uit handen geven? Neem gerust contact met ons op. Bij deprojectinrichter staan we klaar om u te helpen bij het creëren en onderhouden van uw ideale werkomgeving.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.