Onderhoudsadvies kantoormeubelen en projectstoffering

Geniet zo lang mogelijk van uw kantoormeubelen en stoffering door goed en regelmatig onderhoud. Op lange termijn werkt goed onderhoud kostenbesparend en levensduur verlengend. Ook is een schoon en verzorgd interieur een belangrijke factor voor de uitstraling van uw bedrijf. Het is uw visitekaartje en bepalend voor de eerste indruk. Voor werknemers is het ook prettig om in een schone en veilige omgeving te werken.

Wat mooi is, moet mooi blijven!

Vlekken en/of strepen op uw vloerbedekking, meubelstoffen of gordijnen maken uw interieur minder fraai. Jammer en vooral onnodig. Vergeet daarom, naast het schoonhouden van de kantoormeubelen, de stoffering niet. Het zorgt ervoor dat wat mooi is, mooi blijft!


Wij geven u graag onderhoudsadvies voor uw kantoormeubelen en projectstoffering. Sommige producten hebben echter een specifiek onderhoudsvoorschrift. Indien beschikbaar, staat deze voor u bij het product in een PDF-bestand op onze website.

Nog aanvullend onderhoudsadvies of informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en zoeken samen met u naar de beste onderhoudsoplossing. Vereist vlekbehandeling of onderhoud professionele hulp? Of wilt u het onderhoud graag uit handen geven? Dan verwijzen wij u door naar een voor ons bekende specialist of professioneel onderhouds-/reinigingsbedrijf.

Onderhoudsadvies kantoormeubelen en projectstoffering
Meerten Castelijns

Expert in de regio

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.