Sociaal én circulair ondernemen. Dat doen we samen

De Projectinrichter is uw partner voor een gezonde en leefbare werkomgeving. 
Nu én later.

Bij een nieuwe inrichting denkt u vandaag de dag ook aan duurzaam (her)gebruik. Wist u dat DPI niet alleen met u meedenkt maar u daarnaast ook met extra services ondersteunt, zoals:

 • Een mooi aanbod in volledig hernieuwd meubilair
 • Refurbishment van uw bestaande meubilair  
 • Operational lease of sale & leaseback  
 • Levensduurverlengend onderhoud  
 • Specialistische reiniging van meubilair en projectstoffering  
 • Retourname van uw kantoormeubilair of projectstoffering
Peter Veer

Meer informatie over sociaal én circulair ondernemen?

Eén keten

Met onze duurzame aanpak werken we samen met u en geselecteerde leveranciers aan een duurzame keten in de werkomgeving. Wist u bijvoorbeeld dat we voor het revitaliseren van kantoormeubilair samenwerken met Stichting de Inzet? Zo werken we allemaal samen aan onze circulaire toekomst.   

Samen met Stichting de Inzet

Een tweede leven voor meubilair

Stichting de Inzet ontwikkelt werkgelegenheidsprojecten voor mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doet dat, onder andere, door het revitaliseren van gebruikt kantoormeubilair. Door ons strategisch partnerschap met Stichting de Inzet ondersteunen wij dat mensen zich kunnen ontplooien. We ondersteunen het mooie werk van de stichting en dragen er zo direct aan bij dat gebruikt meubilair een tweede leven krijgt.

De Projectinrichter werkt ook samen met Stichting de Inzet in logistieke dienstverlening. Samen met onze collega’s van DPI Services leveren en monteren hun mensen meubilair bij onze klanten.

Onze ambitie: 50% in 2030

De Projectinrichter en Stichting de Inzet ontzorgen organisaties en bedrijven door kantoormeubilair een tweede - en soms zelfs derde! - leven te geven. Bedrijven, overheidsorganisaties en instellingen zoeken vaak een partner in duurzaamheid die ook op een sociaal respectvolle manier meedenkt over de toekomst van hun kantoorinrichting.

Zoekt u een duurzame én sociale partner voor uw werkomgeving?

Door het partnerschap tussen DPI en Stichting de Inzet hebt u één adres voor:  

 • revitaliseren- of inruil van bestaand meubilair  
 • aanschaf (duurzaam geproduceerd) nieuw meubilair
 • dieptereiniging en revitalisatie van bestaand meubilair  
 • duurzaam hergebruik van meubelen of onderdelen  
 • volledige terugnamegarantie van het meubilair na gebruik

Kortom: u kiest de circulaire oplossing die bij u past!

Mensen van Stichting de Inzet dragen zorg voor:  

 • reparatie  
 • revitalisatie
 • herstofferen  
 • monteren en demonteren  
 • logistiek en levering

Samen met Stichting de Inzet ondernemen wij met respect voor mens, maatschappij, natuur én de toekomst. Dat noemen we Sociaal Circulair Ondernemen: samen ondernemen voor een duurzame, circulaire en eerlijke wereld. Daar zijn we zeer ambitieus in. 

 

 

Vanaf 2030 koopt minimaal 50% van onze klanten ‘producten met een tweede leven’.  

We zijn er trots op dat we met onze ambitie en manier van werken direct bijdragen aan de Sustainable Development Goals. Dit zijn de bekende zeventien doelen die alle VN-landen in 2015 met elkaar afspraken om van de wereld een betere plek te maken.

De Projectinrichter onderneemt sociaal

Investeren in vakmanschap

DPI investeert in het vakmanschap van de komende generatie door jonge mensen een leerwerkplek te bieden. We begeleiden stagiaires op het gebied van onder meer boekhouding, financiële verslaglegging, administratie, marketing, tekstschrijven, systeembeheer, social media en customer support.  

Met oog voor de omgeving

Wij dragen graag bij aan een eerlijke maatschappij. In plaats van relatiegeschenken doneren wij daarom elk jaar een bedrag aan een goed doel zoals Natuurmonumenten in 2021. Aan onze leveranciers vragen we om hetzelfde te doen.  

Inclusief

Wij hanteren een zero-tolerance-beleid ten aanzien van discriminatie in de breedste zin van het woord. Voor medewerkers is dit vastgelegd in ons personeelshandboek. Ook onze leveranciers hebben we van dit beleid op de hoogte gebracht.

Ook financieel flexibel

Veranderen van werkomgeving en kantoorinrichting? Kopen hoeft niet altijd. Het is ook mogelijk om via ons uw kantoorinrichting te leasen of te huren. Daarnaast informeren we u graag over onze moderne pay-per-use mogelijkheden. Bekijk de pagina FAAS voor meer informatie of maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur.