Sociaal én circulair ondernemen. Dat doen we samen

Deprojectinrichter is uw partner voor een gezonde en leefbare werkomgeving. Voor nu én later. Bij een nieuwe inrichting denkt u vandaag de dag ook aan duurzaam (her)gebruik. Wij denken hierin graag met u mee. Door middel van verschillende diensten, zoals revitalisatie en levensduurverlengend onderhoud, zorgen we voor een gesloten keten waarin zowel het gebruik van nieuwe grondstoffen als de hoeveelheid afval wordt verminderd.

Onze ambitie: 50% in 2030

Door kantoormeubilair een tweede - en soms zelfs derde! - leven te geven, ontzorgen we organisaties en bedrijven. Overheidsorganisaties, instellingen en bedrijven zoeken vaak een partner in duurzaamheid die ook op een sociaal respectvolle manier meedenkt over de toekomst van hun kantoorinrichting. We zijn er trots op dat we met onze ambitie en manier van werken direct bijdragen aan de Sustainable Development Goals. Dit zijn de bekende zeventien doelen die alle VN-landen in 2015 met elkaar afspraken om van de wereld een betere plek te maken.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Onze circulaire diensten

Wist u dat deprojectinrichter niet alleen met u meedenkt over sociaal circulair ondernemen, maar u ook met extra services ondersteunt, zoals:
 
 • Een mooi aanbod in volledig hernieuwd meubilair;
 • Refurbishment van uw bestaande meubilair;
 • Operational lease of sale & leaseback;
 • Levensduurverlengend onderhoud;
 • Specialistische reiniging van meubilair en projectstoffering;
 • Retourname van uw kantoormeubilair of projectstoffering.
Onze circulaire diensten

Samen met Stichting de Inzet

Met onze duurzame aanpak werken we samen met u en geselecteerde leveranciers aan een duurzame keten in de werkomgeving. Voor het revitaliseren van kantoormeubilair werken we onder andere met Stichting de Inzet. Deze stichting ontwikkelt werkgelegenheidsprojecten voor mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doen dat door gebruikt kantoormeubilair te vernieuwen. Door ons strategisch partnerschap met Stichting de Inzet ondersteunen wij dat mensen zich kunnen ontplooien. We ondersteunen het mooie werk van de stichting en dragen er zo direct aan bij dat gebruikt meubilair een tweede leven krijgt.

Zoekt u een duurzame én sociale partner voor uw werkomgeving?

Dankzij de samenwerking tussen deprojectinrichter en partners als Stichting de Inzet heeft u één adres voor:
 
 • Revitalisatie- of inruil van bestaand meubilair;
 • Aanschaf (duurzaam geproduceerd) nieuw meubilair;
 • Dieptereiniging en revitalisatie van bestaand meubilair;
 • Duurzaam hergebruik van meubelen of onderdelen;
 • Volledige terugnamegarantie van het meubilair na gebruik.
Zoekt u een duurzame én sociale partner voor uw werkomgeving?

U kiest de circulaire oplossing die bij u past!

Samen met Stichting de Inzet ondernemen wij met respect voor mens, maatschappij, natuur én de toekomst. Dat noemen we Sociaal Circulair Ondernemen: samen ondernemen voor een duurzame, circulaire en eerlijke wereld. Daar zijn we zeer ambitieus in. De mensen van Stichting de Inzet dragen zorg voor:
 
 • Reparatie
 • Revitalisatie
 • Herstoffering
 • Montage en demontage
 • Logistiek en levering
Duurzame projectinrichting met circulair meubilair

Deprojectinrichter onderneemt sociaal

Investeren in vakmanschap
DPI investeert in het vakmanschap van de komende generatie door jonge mensen een leerwerkplek te bieden. We begeleiden stagiaires op het gebied van onder meer boekhouding, financiële verslaglegging, administratie, marketing, tekstschrijven, systeembeheer, social media en customer support.


Met oog voor de omgeving
Wij dragen graag bij aan een eerlijke maatschappij. In plaats van relatiegeschenken doneren wij daarom elk jaar een bedrag aan een goed doel zoals Natuurmonumenten in 2021. Aan onze leveranciers vragen we om hetzelfde te doen.


Inclusief
Wij hanteren een zero-tolerance-beleid ten aanzien van discriminatie in de breedste zin van het woord. Voor medewerkers is dit vastgelegd in ons personeelshandboek. Ook onze leveranciers hebben we van dit beleid op de hoogte gebracht.


Ook financieel flexibel
Veranderen van werkomgeving en kantoorinrichting? Kopen hoeft niet altijd. Het is ook mogelijk om via ons uw kantoorinrichting te leasen of te huren. Daarnaast informeren we u graag over onze moderne pay-per-use mogelijkheden. Bekijk de pagina FAAS voor meer informatie of maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur.
Deprojectinrichter onderneemt sociaal

Samen bouwen aan de toekomst

Bij deprojectinrichter streven we naar een toekomst waarin sociaal én circulair ondernemen centraal staan. Met onze circulaire diensten bieden we duurzame oplossingen die bijdragen aan een gezondere en verantwoorde werkomgeving. Meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee om uw kantooromgeving toekomstbestendig te maken.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.